annonse
NæringslivELG PÅ SPORET: Vilje & Vekst-prisen symboliserees ved et bilde, denne gang malt av kunstneren Käthe Øien med tittel "Elg på sporet". - Årets vinner er Gjermundshaug Gruppen på Alvdal, som dessverre ikke kunne bli med oss her i kveld, men som like fullt er fortjent vinner av prisen, sa Ketil Leteng på vegne av prisutdeler Næringsforum i Fjellregionen. Foto: Ole Sylte Heggset.

- Dessverre kunne ingen fra årets prisvinner være på plass her i kveld, men det er likefullt en vinner som tilfredsstiller kriteriene for prisen fullt ut. Gjermundshaug Gruppen er årets vinner av Vilje & Vekst-prisen, sa leder Ketil Leteng i Næringsforum i Fjellregionen, da vinneren ble offentliggjort under middagen på Vilje & Vekst 2014 på Røros torsdag kveld.

Etter en innholdsrik og givende dag én av Vilje & Vekst 2014 på Røros torsdag, stod utdeling av Vilje & Vekst-prisen 2014 på programmet under middagen på kvelden.

Vilje - evne til vekst

Leder i Næringsforum i Fjellregionen, Ketil Leteng , la fram følgende begrunnelse fra juryen:

"Denne bedriften har vist stabil tilstedeværelse i Fjellregionen gjennom tre generasjoner, og har i løpet av denne tiden vokst fra et lite familieselskap med lokale oppdrag, til et konsern med nasjonale og internasjonale ambisjoner. De kombinerer bakkekontakt og lokal forankring med god forretningssans, utvikling av avansert teknologi og fokus i nye markeder.
Bedriften har nå godt over 100 ansatte, en omsetning på 350 millioner kroner, og konsernet har spredt sin aktivitet over hele landet. De bidrar til å sette Fjellregionen på kartet, er viktige rollemodeller med tanke på vilje og evne til vekst. Bedriften har hele tiden beholdt en sterk lokal tilknytning, og bidrar aktivt til verdiskaping i hele Fjellregionen. Denne vinteren deltar de i SINTEF’s vekstprogram sammen med sju andre bedrifter fra regionen, og viser med dette vilje til samspill og erfaringsutveksling, samtidig som de selv fokuserer videre på vegvalg og utviklingsområder."

- Vilje & Vekst-prisen 2014 går med dette til Gjermundshaug Gruppen på Alvdal, sa Ketil Leteng fra juryen og utdeler Næringsforum i Fjellregionen.

Dessverre lyktes det ikke å løsrive noen fra Gjermundshaug Gruppen til å være på plass på Røros torsdag kveld for å ta i mot prisen. – Noen ganger blir det bare slik, men vi skal nok sørge for at prisen snarest blir å finne i Gjermundshaug Gruppens lokaler på Alvdal, lovde leder Ketil Leteng i NiF. Prisen var et innramma bilde av kunstneren Käthe Øien, med tittelen «Elg på sporet». 

Synnøve Finden er eneste vinner av Vilje & Vekst-prisen fra Alvdal tidligere, etter at de var første prisvinner i 2006. Alt om kriterier og tidligere prisvinnere av Vilje & Vekst-prisen – se her!

  • Ingen kommentarer funnet
annonse