annonse
PlanerGAMMELNY FASADE: Steien Hotell skrelles ned til originalen.

Sjelden har det vært så mange oppussingsprosjekt på gang samtidig på Steia. Alvdal Stasjon, Østby-bygget og hotellet oppjusteres.

Det hamres fra hus etter hus om dagen og flere av landemerkene på Steia står ovenfor en total ansiktsløftning. Gamle erverdige Steien Hotell pusses opp til fordums prakt, Einar Østby har blitt kvitt de gamle, grønne platene og 2. etasje på Alvdal stasjon pusses opp til leilighet.

Pusser opp Alvdal Stasjon

Oddbjøn Steien i Alvdal Bygg AS har fått både oppussinga av hotellet og Alvdal stasjon i hendene og er i gang med Steien Hotell med en 5-6 mann. Steien forteller at de nå jobber med å sikre hotellet før vinteren. – Vi tar det viktigste først, grunnmuren og taket, forteller Steien. Deretter gyver arbeidskarene løs på andre etasje på stasjonen som skal bli utleieleilighet.

SteiapussMaaleTAR HØYDEN: Kjetil Strømshoved og Ralph Wilhelm tar ut høyder for Steiaprosjektet. Alvdal stasjon i bakgrunnen.

SteiapussOstbyEINAR ØSTBY: Gamle Einar Østby dukket fram bak de grønne platene. Hogg og slå står for oppussinga her.

SteiapussstbyPAKKER INN: Hogg og slå pakker inn Einar Østby-bygget på nytt.

SteiapusspoppeNYE DETALJER: – Artig å se hva som dukker opp, sier eier av Steien Hotell, Knut Poppe. 

SteiapusstokarerTILLIT: Oppussinga av Steien Hotell står Alvdal Bygg AS ved Oddbjørn Steien (tv) for. – Det handler om tillit. Alvdal Bygg fikk oppdraget fordi jeg har god erfaring med de fra tidligere, sier Knut Poppe (th). Alle foto: Randi Nørstebø.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse