annonse
Politikk
– Beklager at vi hengte ut Grøtting

Jan Kristoffersen
Journalist

For å lese denne nyhetssaken, må du ha aktivt abonnement til
Alvdal midt i væla eller Tynsetingen.
Hvis du allerede er innlogget og ikke kan lese saken – se aktive enheter. Du kan også forsøke å logge ut og så inn igjen. Har du problemer med innlogging, se hjelpeside for mer informasjon.

Folk i denne samtalen

Kommentarer (1)

 • Beklagelsen fra Ap:
  "Når det først braket i veg med et skikkelig Ap-oppgjør, så sier Mari Kveberg at det er veldig lett å være etterpåklok og si at ting skulle vært gjort annerledes,"sitat slutt.
  Det er skremmende at styret i Alvdal Ap har så lite gangsyn att de kaller det etterpåklokskap
  når de blir gjort oppmerksom på lavmålet de opptrer på. Til og med ordføreren sitter i styret for Alvdal Ap.
  Videre sier Mari Kveberg: " Vi er lei oss alle sammen. Nå får vi redegjøre for hvordan prosessen har vært, og vi ser i ettertid at vi kunne og burde gjort noe annerledes", sitat slutt.
  Måten styret i Ap har opptrådt på gjør at også medlemmer i partiet ble medskyldige i nedrakkinga av Olov Grøtting. Jeg synes synd på den nye lederen i Alvdal Ap som også ble dratt inn i dette.
  De famøse skriveriene stod i avisene 7. mai. Den 8. mai sendte jeg en mail til Alvdal Ap og
  presiserte at partiet måtte komme med en beklagelse overfor Olov Grøtting, og også overfor medlemmene i Alvdal Ap. Å bruke ordet "etterpåklokskap" i denne sammenhengen virker lite
  tillitvekkende, likeså at de først i ettertid ser at de burde gjort noe annerledes. En må kunne forvente at kommunestyrerepresentanter og ordfører viser mer respekt overfor medlemmer både i andre og i eget parti.
  Styremedlemmene i Alvdal Ap bør, etter min mening, vurdere sine verv.

  Short URL:
annonse