annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

KICK OFF: I går kveld ble lokalvalgkampen i Alvdal offisielt startet. Alle partiene samlet seg til felles pakking av valgmateriell i god og gemyttlig stemning. Fra venstre ordfører og Sps ordførerkandidat Olov Grøtting, Frps andrekandidat Ola Lilleeggen, Aps ordførerkandidat Svein Borkhus, Venstres ordførerkandidat Ola Eggset og Krfs ordførerkandidat Arne Dagfinn Øynes. Foto: Ivar Thoresen

I går kveld var det offisiell valgkampstart i Alvdal. Da møttes alle partiene for felles pakking av valgmateriell  og bestemte at det blir åpent debattmøte tirsdag 6. september.

Som i landet ellers er valgkampen i Alvdal preget av de grusomme terrorhandlingene mot Regjeringsbygget og på Utøya. De politiske partiene i Alvdal markerte det med ett minutts stillhet da de i går kveld møttes i kommunestyresalen for felles kick-off for årets lokale valgkamp.

Må drive politikk

Alle partiene deltok på gårsdagens kick-off og det var bred enighet om at det i lys av de grufulle handlingene som har skjedd er viktigere enn noen gang å drive politisk aktivitet og fronte et levende og sterkt demokrati.
  Det var ikke kvelden for de opphetede politiske debatter. Kvelden i går var satt av til en felles dugnad hvor alle partiene pakket sitt valgmateriell, og til slutt samlet alt i en konvolutt til bygdas husstander slik at hver og en av innbyggerne nå i løpet av den nærmeste tida vil få en samlet informasjonspakke der alle partiene presenterer sine visjoner, mål og ønsker for den neste fireårsperioden i Alvdal.

Åpen debattkveld

De politiske partiene brukte også kvelden til å legge en felles plan for rammene rundt årets lokale valgkamp.
  Det som ble bestemt er at alle de fem partiene som stiller liste til kommunevalget i Alvdal – Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Venstre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet – vil bruke de tre siste lørdagene inn mot valget til å ha stands på Steia og promotere sine politiske budskap.
  Lørdagene 27. august, 3. og 10. september vil alle partiene være på plass i området ved Stasjonsparken med sine stands.
  Det ble også bestemt at det tirsdag 6. september blir et åpent debattmøte med alle partier representert. Dette møtet blir kl. 19.00 – på Aukrustsenteret om Flåklypasalen er ledig den kvelden. Nærmere detaljer om programmet for kvelden vil det komme mer informasjon om senere.

ValgForbrdring
FORBRØDRING: Alle partiene i Alvdal samlet til felles dugnad med pakking av valgmateriell i går kveld. Krfs Kari Nørstebø (til venstre) og Venstres Anders Wahl (til høyre) sammen med Senterpartiets Kristaian Hansæl, Mona Murud, Olov Grøtting og Margrethe Otnes. Helt i bakgrunnen Arne Helge Dahlen og Gerd Marie Gjermundshaug fra Ap. Foto: Ivar Thoresen

ValgApPakking
AP-BORDET: God stemning rundt Ap-bordet under pakkingen av valgmateriell i går kveld. Fra venstre Wenche Furuli, Arne Helge Dahlen, Gerd Marie Gjermundshaug, Gunhild Hansen og ordførerkandidat Svein Borkhus. Foto: Ivar Thoresen

ValgFrp
NYKOMMERE: Frp er nykommere på den politiske himmelen i Alvdal. I går kveld bidro Ola og Knut Lilleggen og Ove Gjermundshaug med pakking av materiellet som viser hva nykommerne vil jobbe for i Alvdal de neste fire åra. Aps Liv Randi Eggestad og Vigdis Vestby får sitt materiell på plass i riktige konvolutter. Foto: Ivar Thoresen

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse