annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

FAVORITT: Spillselskapet NordicBet holder Svein Borkhus som favoritt til å bli ordfører i Alvdal. Foto: Ivar Thoresen

KommunevalgLogoSpillselskapet NordicBet har lagt ut odds på hvem som blir kommunevalgets vinner i Alvdal. NordicBet holder Svein Borkhus som favoritt til å bli ordfører.

1,9 ganger pengene igjen gir spillselskapet på at Arbeiderpartiets ordførerkandidat Svein Borkhus sikrer seg come-back med ordførerklubba etter mandagens valg.

Grøtting nestfavoritt

Tror du sittende ordfører Olov Grøtting får fornyet tillit, gir det 2,3 ganger pengene igjen hos NordicBet.
  Like stor tro har ikke NordicBet på Venstres utfordrer Ola Eggset. For ham er oddsen satt til 8, mens Krfs Arne Dagfinn Øynes og Frps Inge Rune Wahlstrøm gir svært godt om de gjør et kanonvalg og kaprer ordførerplassen. Øynes som ordfører gir 25 ganger pengene igjen og Wahlstrøm 50 ganger pengene igjen hos NordicBet.
  – Det er nærliggende at ordførerkampen i første rekke vil stå mellom Borkhus og Grøtting, og vår vurdering er at Borkhus er en liten favoritt, sier pressetalsmann Kim Rud Petersen i NordicBet til Alvdal midt i væla.

Tror Frp kommer inn

NordicBet tror også at Frp kommer inn i kommunestyret, og gir bare 1,80 i odds på at nykommeren får en representant etter valget. Tror du ikke Frp blir representert i det nye kommunestyret, er oddsen for det 3,5, mens oddsen for at Frp får valgt inn to eller flere representanter er 3,85.
  NordicBet tilbyr også spill på antall representanter i kommunestyret for de fire andre partiene. Ut fra oddsen å dømme, spår spillselskapet at Arbeiderpartiet gjør et godt valg og tar tilbake representanter fra Senterpartiet. For Ap gis lavest odds på at de får inn sju eller flere representanter, mens det for Sps del er lavest odds på at de får fem eller færre inne i det nye kommunestyret.
  Heller ikke Venstre spås noe brakvalg i Alvdal. NordicBet gir lavest odds på at Venstre får to med i kommunestyret, en mindre enn i dag.

IngeRuneWahlstrm060911
GODT BETALT: Om Frps Inge Rune Wahlstrøm blir ordfører i Alvdal gir det 50 ganger pengene igjen hos spillselskapet NordicBet. Foto: Ivar Thoresen 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse