annonse
PolitikkFORT GJORT: I resepsjonen på kommunehuset hjelper Bjørg Wålengen deg gjerne med å forhåndsstemme. Foto: Randi Nørstebø.

KommunevalgLogoBare 127 alvdøler har forhåndstemt til kommunevalget så langt. Men har du problemer med å komme deg til stemmeurnene på Samfunnshuset, Basheim, Strandbu eller Plassen til mandag bør du forhåndsstemme nå. Siste frist er fredag.

Du kan stemme på kommunehuset hver dag fra klokka 0900-1430 fram til og med fredag 9. september. Stemmesedlene til kommunestyrevalget er hvite og stemmesedlene til fylkestingsvalget er blå. Du velger en av hver.

Slik forhåndsstemmer du:

I valglokalet henvender du deg til valgfunksjonær (resepsjonen på kommunehuset) som gir deg stemmeseddelkonvoutt og som forklarer deg hvordan du skal gå frem for å stemme.

Du går til valgavlukket, velger stemmeseddel, gjør eventuelle endringer og legger deretter stemmeseddelen i stemmeseddelkonvolutten. Gå til en valgfunksjonær, som legger stemmeseddelkonvolutten sammen med ditt valgkort ned i en omslagskonvolutt. Stemmegivningen legges så i valgurnen.

Ta med legitimasjon! Det er ikke nødvendig å ta med valgkort, men det forenkler valgfunksjonærenes arbeid dersom du tar det med og det går raskere for deg å stemme.

Les mer om valget på regjeringens valgsider valg.no

eller på Alvdal kommunes hjemmesider.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse