annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SPØR ORDFØREREN: Frps Inge Rune Wahlstrøm spør ordføreren om tilstandsrapport for Steibrua i kommunestyremøtet i morgen kveld. Foto: Ivar Thoresen

I en interepellasjon til ordfører Svein Borkhus (Ap) før torsdagens kommunestyremøte spør Fremskrittspartiets Inge Rune Wahlstrøm om ordføreren vil ta initiativ til å få ut Vegvesenets tilstandsrapport for Steibrua.

Wahlstrøm viser til en rapport fra apri 2011 der Statens Vegvesen skriver om Riksveg 3 på strekningen Kolomoen - Ulsberg:
«Det er ikke meldt om bruer på strekningen som er i en slik tilstand at det fører til redusert fremkommelighet som følge av redusert bæreevne.»
  – Denne uttalelse står i sterk kontrast til de informasjoner som senere har kommet fram for vurdering av tilstanden på Steien bru, skriver Wahlstrøm i interpellasjonen.
  Han viser videre til at en interessegruppe og Trygg Trafikk har gjort henvendelser til Statens Vegvesen og Fylkesmannen for å få utlveret en tilstandsrapport på Steien bru, uten å lykkes.
  – Da kommunen har mulighet til å begjære denne rapporten eller rapportene utlevert anmoder jeg kommunen om å sende en henvendelse om dette. Vil ordføreren ta ansvaret for at dette blir gjort?, spør Wahlstrøm i interpellasjonen.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse