annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SPØR: Alvdal senterparti ved Johan Ragnar Eggen kommer med grunngitt spørsmål til ordføreren om rånekjøring i kveldens kommunestyremøte. Foto: Ivar Thoresen

Alvdal senterparti kommer i kveldens kommunestyremøte med et grunngitt spørsmål til ordfører Svein Borkhus (Ap) om status på problematikken med rånekjøring i Alvdal.

– De siste årene har det vært negative kontaktflater mellom rånekjøring med bil og lokalbefolkningen i Alvdal Sentrum, samt uønsket kjøring i skiløyper og i Sandeggbakken, skriver Alvdal Sps leder Johan Ragnar Eggen i det grunngitte spørsmålet til Borkhus, og fortsetter:
  – Ordfører  hadde i  januar  2012 et møte på Taverna med en del av rånerene, 12 kjekke ungdommer fra Alvdal og omegn, hvor problematikken ble drøftet over en pizza. Ordføreren lovde å jobbe med saken og diskutere saken med sine kollegaer i Regionrådet blant annet.

Nå vil Eggen og Alvdal senterparti høre hva som er status i saken:
– Lite har skjedd i saken ser det ut som, ungdommen har ventet  på tilbakemelding og ønsker gjerne å bidra. I hvor stor grad har ordfører jobbet med saken, både på kommunalt og regionalt nivå, og hvilken dialog er det med rånerene i dag?, spør Eggen i det grunngitte spørsmålet.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts