annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

GOD STEMNING: Både store og små fikk roser av Hedmark Arbeiderpartis toppkandidat Knut Storberget på Steia lørdag. Her er han i samtale med Silje Thoresen Tannåneset og hennes datter Anniken, mens Vigdis Vestby fra Alvdal Ap følger med. Foto: Ivar Thoresen

Arbeiderpartiet, med Hedmark-topp Knut Storberget i spissen, la lørdag formiddag valgkampturen innom Steia i jakt på stemmer i høstens stortingsvalg.

– Å reise rundt og møte velgerne ansikt til ansikt på denne måten er det aller viktigste i hele valgkampen, sier Knut Storberget til Alvdal midt i væla, mens han deler ut røde roser til lørdagsbesøkende på Steia.

Fortjener oppmerksomhet

Storberget startet sin rundtur i regionen fredag, med besøk både i Drevsjø, Elgå og Sømådalen, før turen lørdag kom til Tolga og Alvdal.
  – Særlig Nord-Østerdal fortjener politisk oppmerksomhet, mener Storberget.
  – Mange av de sakene vi setter fokus på i valgkampen, som landbruksstøtte, kommuneøkonomi og privatisering, er vi sårbare for i dette området.

Inspirerende

Storberget hadde med seg blant andre Thomas Breen og Norvald Illevold på rundturen i regionen og fikk i Alvdal sjølsagt selskap av lokale partifeller – med ordfører Svein Borkhus i spissen.
  Det er travle uker i vente for toppkandidaten for Arbeiderpartiet i Hedmark fram til valget 9. september. Målet er å besøke alle kommunene i Hedmark minst en gang.
  – Det er inspirerende å treffe folk på denne måten. Vi får innspill og ideer og får høre hva folk mener og bryr seg om, sier Storberget og røper at diskusjonene i Nord-Østerdal har handlet om alt fra mobildekning til rovdyrpolitikk.

ApStorberget1
ROSER: Knut Storberget delte ut roser til alvdølene på Steia lørdag. Her treffer han Unni Skaret Stein og Elise Skaret Steien. Foto: Ivar Thoresen

 

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse