annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KOMMER: Venstre-veteranen Odd Einar Dørum besøker tirsdag flere bedrifter i Alvdal før det blir paneldebatt og folkemøte i kulturhuset på Tynset om kvelden. Foto: Audun Halaas

Valg2013Venstre-nestor Odd Einar Dørum kommer til Alvdal tirsdag og vil besøke flere bedrifter i bygda. Om kvelden blir det folkemøte og paneldebatt i kulturhuset på Tynset.

Nye og flotte Nord-Østerdal videregående skole, som åpnet denne uka, er litt av utgangspunktet for folkemøtet og paneldebatten.
  – Politisk er det viktig å se på skolen som en motor for regional utvikling. Hvordan skal vi greie å utvikle og formidle kunnskap med høg kvalitet som skaper ønska utvikling også i distriktene? Hva bør huset fylles med? Er kommune og fylkeskommune beredt for framtidas kunnskapsutfordringer?
  Dette er noen av problemstillingene som skal på bordet under paneldebatten der Odd Einar Dørum naturlig nok representerer Venstre. Øvrige deltakere er Kjetil Lorentzen (Krf), Svein Borkhus (Ap), Arnfinn Nergård (Sp) og Per Roar Bredvold (Frp). Debatten ledes av tidligere Tolga-ordfører Marit Gilleberg.
  Ved siden av skole er regional utvikling og kommunestruktur tema som skal diskuteres.

Det ligger også an til en interessant samtale mellom Dørum og en annen lokal Venstre-veteran, Ola Jonsmoen, som også er mangeårig rektor ved Nord-Østerdal videregående skole.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts