annonse
Politikk

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 TOPPKANDIDATER: Både Olov Grøtting og Mona Murud har varslet at de ønsker å være Senterpartiets ordførerkandidat ved valget neste høst. Nominasjonskomiteen innstiller Grøtting på førsteplass og Murud på andreplass på lista. Foto: Ivar Thoresen

Nominasjonskomiteen i Alvdal Senterparti har klart sitt listeforslag til nominasjonsmøtet: De går inn for Olov Grøtting på topp som ordførerkandidat, med Mona Murud på andreplass.

Både Olov Grøtting og Mona Murud har signalisert at de ønsker å være Senterpartiets ordførerkandidat ved kommunevalget i Alvdal neste høst, og det blir opp til nominasjonsmøtet på nyåret å avgjøre ordførerkandidat-duellen og spikre Senterpartiets endelige liste til kommunevalget.
  Etter to runder internt i partiet har valgkomiteen med bakgrunn i signalene som er kommet inn, landet på et listeforslag med Olov Grøtting på topp som partiets ordførerkandidat. Mona Murud er Sps varaordførerkandidat på andreplass på lista, mens Audun Eggset og Kristian Hansæl står på de to neste plassene.

Her er hele Senterpartiets liste, slik valgkomiteen foreslår den for nominasjonsmøtet:
1. Olov Grøtting
2. Mona Murud
3. Audun Eggset
4. Kristian Hansæl
5. Per Arne Eggen
6. Tor Steimoeggen
7. Valborg Kvakkestad
8. Johan Ragnar Eggen
9. Gudmund Tronsmoen
10. Olav Kjernmoen
11. Helen Margrethe Schjelderup
12. Per Hvamstad
13. Emil Austbeg Bjørn
14. Håkon Esten Steimoen
15. Bjørg Olov Skjæret
16. Kari Hanna Hodal
17. Egil Rønning
18. May Irene Sand
19. Jørn Sandli
20. Britt Guri Nordtun

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse