annonse
SamferdselRESPEKTER FORBUDET: Det er fortsatt forbudt for gjennomkjøring, minner Eivind Negård om. Foto: Randi Nørstebø.

– I morgen blir det siste laget med asfalt lagt og fortauet blir astfaltert på mandag, forteller Eivind Negård i teknisk etat. Han ber trafikanter respektere forbudet mot gjennomkjøring til prosjektet er ferdig.

Müllergataprosjektet har stadig blitt utsatt. Men første lag med asfalt er klart og i løpet av denne og neste uke blir resten av dekket lagt. Eivind Negård ber trafikantene fortsatt respektere forbudet mot gjennomkjøring i Müllergata.

Tre fartsdumper

Lag to, slitelaget på gata, blir lagt i morgen og på mandag blir det lagt dekke på fortauet fram til Sørtun. Denne dagen skal det også lages noen fartsdumper. – Det er ennå ikke tatt stilling til hvor mange fartsdumper vi skal legge inn, men det blir i hvert fall tre stykker i denne omgang, sier Eivind Negård. Videre framdrift er to gjenstående murer og gangveien fra Sørtun til innkjøringa til Thorsheimveien, samt innkjøringa til Nørstebø. Fristen for hele anlegget 15. oktober.

– Årsaken til fristforlengelsen var den spesielle kalde og tidlige forjulsvinteren 2010 pluss at det underveis har blitt en stor del uforutsette tilleggsarbeider i forbindelse med dårlige masser og VA-systemer som ikke lå inne i planene i starten av prosjektet, forklarer Negård.

Forbudt for gjennomkjøring

– Men noe som bekymrer oss og oppsitterne langs gata er at gata nå tydeligvis har blitt en arena for fartsglade sjåfører. Store gule opplysningstavler opplyser om at Müllergata fortsatt er stengt for gjennomkjøring og vi ber trafikkanter respektere dette inntil gata er endelig ferdig.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse