annonse
AlvdølSTOLTE PÅ FOLK: – Sånn går det sjølsagt når en er med på et spill og stolte på folk. Foto: Ivar Thoresen.

Arild Grimsgård var deltaker nummer to som måtte forlate TV3s Robinsonekspedisjon.

Arild Grimsgård dro til ei paradisisk øy i Filippinene utstyrt med hårbørste og et ønske om å få testa seg sjøl. Han røk fort ut etter å ha stolt for mye på damene: – Sånn går det sjølsagt når en er med på et spill og stoler på folk, sa Arild Grimsgård etter å ha blitt stemt ut i ekspedisjonens første øyråd. Men han mener han ikke var så godtruende som det ble framstilt: –Det var en kalkulert risiko, og hadde jeg ikke røket ut der hadde jeg nådd langt, sier Grimsgård som forlot øya på konkurransens trettende dag. – Og dessuten, det var vel ikke jeg som falt pladask der ute, understreker Arild Grimsgård.

Overveldende støtte

Å se programmene var spesielt, synes Arild. – Jeg visste jo mye, men jeg visste jo ikke hva de andre hadde sagt. Etter at resultatet for Arilds del ble klart søndag kveld strømmet det inn støtte både på Facebook og telefon. –Jeg satt bare og gliste. Det var overveldende, sier bikeren. Nå må han se langt etter premien på 300 000 kroner, men opplevelsen ville han aldri vært foruten. – Fra Gardermoen til Gardermoen var det en stor opplevelse. Jeg er veldig glad jeg fikk sjansen, sier han. – Og jeg var aldri sulten, heller, sier Arild Grimsgård som til daglig er anleggsarbeider hos Gjermundshaug Anlegg. 

17. mai i 30. etasje

Etter at Grimsgård ble sendt ut av konkurranse hadde han gode dager i Manilla. – På nasjonaldagen satt jeg i 30. etasje i ett av Manillas flotteste hoteller og trykket fjeset fullt av mat. Turen var en opplevelse fra ende til annen, mener Grimsgård, som også opplevde tyfon. Hvem som vinner Robinson-ekspedisjonen vil Arild Grimsgård naturlig nok ikke ut med. Men da er det i alle fall ganske klart at det ikke ble en alvdøl denne gangen. 

   – Jeg var meg sjøl hele veien, det tror jeg folk så, sier han. – Så håper jeg at jeg ikke har tråkket noen på tærne og får lov til å bo i bygda fortsatt.

 

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse