annonse
AlvdølRØVERKJØP: Denne badestampen er billig og veldig bra, lover Jon Markus Moldstad (tv) og Kevin Trøan. Foto: Randi Nørstebø.

Er du rask kan du overraske favorittnaboen med ny badestamp til jul. – Og da gjør du et røverkjøp, lover daglig leder Jon Markus Moldstad (21) i Fjellstampen UB. –Badestampen vår er den beste på markedet, mener lederen i den prisbelønte ungdomsbedriften.

PR sjef Kevin Trøan (17) er hjertens enig. Sammen med de fem andre elevene i ungdomsbedriften har de produsert sju badestamper så langt i vinter. Og de lager gjerne flere.

– I stampen får du den aller beste ovnen på markedet, reklamerer Moldstad. Den lager passelig badetemperatur på bare to timer.

Elevene går andre året  byggfag ved Nord-Østerdal videregående skole. Ungdomsbedriften er en del av undervisningen og de har allerede høstet mye lovord for arbeidet. Fjellstampen UB har mottatt pris fra NAV som beste IA-bedrift. I begrunnelsen het det at de fikk prisen for for gode og innarbeidede rutiner for inkluderende arbeidsliv og synlig ledelse. Bedriften har også stukket avgårde med pris for beste logo.

– Det er klart det er mye arbeid. Materialet blir levert fra Skurlaget og vi høvler og freser sjøl, forklarer Jon Markus Moldstad. Er hele gjengen i arbeid tar det rundt fem dager å gjøre stampen i stand. Men sikrer du deg en badestamp fra elevene i Fjellstampen UB har du mye godt i vente, skal vi tro reklamen: "Varmt vann har en forunderlig effekt på oss mennesker. Helt siden urtiden har folket blant annet i Japan og på Island benyttet seg av de varme kildenes effekt. Våre vedfyrte badestamper hjelper deg med å slappe av og føle deg vel i kropp og sjel. For en rimelig penge kan du nå få din egen varmekilde hvor du kan nyte et varmt bad ute hele året", lover Fjellstampen UB.

stamp3BRA GJENG, BRA STAMP: Hele ungdomsbedriften samlet, Jon Markus Moldstad (fv) Lars Erik Eggen Torvik, Kevin Trøan, Lars Ellevold, Ola Johnsgård og Kenneth Dølmo. Foto: Randi Nørstebø.

Stamp1BRA OVN: - Vi har satt den aller beste ovnen i stampene våre, mener daglig leder Jon Markus Moldstad. Foto: Randi Nørstebø.

Ungdomsbedriften har også sin egne hjemmeside der du kan hente mer informasjon før handelen.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse