annonse
AlvdølHARVARD-PRIS: Rune Oldertrøen Steihaug (tv) har sammen med Javad Mushtaq (ikke med på bildet) og Morten Finslo vunnet prestisjepris. Foto: Privat.

Rune Oldertrøen Steihaug (28) har har sammen med to studentkollegaer på BI vunnet pris. Prisen er for beste prosjektoppgave i "Strategies for Industrial Competitiveness" 2011 i regi av Harvard Business School. Steihaug går siste året på Master of Science in Business and Economics ved Handelshøyskolen BI og har allerede fått jobb til sommeren.

– Prisen er nok mest heder og ære, men gjør seg bra på CV-en, mener Steihaug som har skrevet om finansiering og cluster i Oslo Maritime. – Dette er Oslo veldig gode på, nesten bedre enn de er klar over selv. De bør bare formalisere samarbeidet, mener prisvinneren som fra sommeren er klar for nye oppgaver innen revisjon og rådgiving hos Deloitte på Skøyen. Akkurat nå er professoren hans i Boston og tar i mot prisen på vegne av de tre studentene.

Steihaug går siste året på Master of Science in Business and Economics på Handelshøyskolen BI og vant i konkurranse med studenter fra hele verden. Kurset "Strategies for Industrial Competitiveness" er basert på et kurs i regi av Michael Porter ved Harvard Business School. Vinneroppgaven var en del av dette kurset.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse

    Cron Job Starts