annonse
Alvdøl

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FIKK UTMERKELSER: President Juel Arne Sinnerud (til venstre) i Alvdal Rotaryklubb sammen med de to som fikk Paul Harris Fellow-utmerkelser på julemøtet, PHF Kåre Dalen og PHF Arne Harald Maana. Foto: Privat

Under julemøtet til Alvdal Rotaryklubb ble det delt ut Paul Harris Fellow utmerkelser til to positive alvdøler.

En av dem er ikke Rotarymedlem, det er Arne Harald Maana. Klubben mener likevel han har gjort seg fortjent til en slik utmerkelse ved sin positive væremåte.

Positive og engasjerte

Arne Harald har vært lærer ved Alvdal ungdomsskole i sitt yrkesaktive liv, men både før og etter han ble pensjonist har han ikke sagt nei til å ta i et tak når det gjelder og hjelpe til, enten som kommentator på fotballkamper, og andre steder det har vært behov. Han slår gjerne inn en spiker eller er håndtlanger der det trenges en hjelpende hånd.
  Kåre Dalen var den andre som fikk PHF. Han er medlem av klubben og gjør en stor innsats der, i tillegg gjør han en kjempejobb i sitt arbeid med sansehagen på Solsida, onsdagsturen og LHL, for å nevne noe.

Henger høyt

Begge to er utmerkede Alvdalsambassadører.
Paul Harris Fellow (PHF) er en utmerkelse som henger meget høyt og de som får den er enten Rotarymedlemmer eller andre som klubben mener har gjort seg fortjent til den.
  Fra før har Alvdal Rotary delt ut PHF til sju av medlemmene som var med å starte klubben i 1965. I tillegg har Kjell Aukrust fått utmerkelsen.
  Alvdal Rotary betaler 1000 USD for hver PHF til Rotary Fondation. Disse pengene blir brukt til lokale og internasjonale tiltak.

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse