annonse
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SAMBYGDINGER: Birgit Marie Sunde, født Westgård, er opprinnelig alvdøl og sjukepleier ved Radiumhospitalet, og har vært til god støtte for sambygding Eva Bjørkedal som i mange måneder har fått kreftbehandling ved sjukehuset. Foto: Privat

Birgit Marie Sunde er opprinnelig alvdøl og sjukepleier ved Radiumhospitalet. Hun og kollegene får all mulig ros og positiv omtale fra Eva Bjørkedal, som rett før jul avsluttet sin kreftbehandling ved Radiumhospitalet med godt resultat.

  – Med famile, venner, god behandling og snille alvdøler i nærheten er kreftbehandling bare en litt slitsom fase, sier Eva Bjørkedal etter mange måneder med tøff, men vellykket behandling.

Viktig støtte

En av de hun tenker på er Birgit Marie Sunde, født Westgård, og eldste datter av Asmund og Astrid Westgård i Alvdal.
  Sjukepleieren fra Alvdal har ikke vært direkte involvert i sambygdingen Eva Bjørkedals behandling ved Radiumhospitalet.
  – Men hun har vært en god støtte bare ved å være der og gjennom sin erfaring. Vi møtte henne tilfeldigvis første dagen vi var her, og hun har møtt oss nesten hver gang vi har vært her i disse månedene, sier Eva Bjørkedal.

Berømmer Radiumhospitalet

I ei tid hvor Helsevesenet ofte får mye kritikk og negativt fokus, ønsker Bjørkedal å berømme den gode behandlingen og positive mottakelsen hun har fått ved Radiumhospitalet. 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts