annonse
Alvdøl

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 I FARTA: Månedens alvdøl Ivar Eggestad er bestandig i farta. Han brenner for Steia og Alvdalssamfunnet og gjør en kjempejobb for fellesskapet. Foto: Ivar Thoresen

– Det er gleden over å skape noe som er drivkraften, sier Ivar Eggestad. I det siste har han jobbet sent og tidlig med Midtsommerdagene og det er en glede å utnevne ham til månedens alvdøl for juni.

Eggestad ble trukket ut som juni-alvdølen fra en bunke med flere gode kandidater, men velger sjøl som han pleier å tone ned sin egen innsats og i stedet løfte andre opp.
  – Det er artig å stå på for å få til noe når det er så mange positive folk rundt oss. Hele Alvdal stod på sammen for å få til de flotte Midtsommerdagene det ble, sier Eggestad.

Han legger ikke skjul på at brenner for hele Alvdalsbygda generelt, og ikke minst utvikling på Steia spesielt.
  – Det er viktig at vi klarer å skape noe, både på Steia og ellers i bygda. Det setter tilreisende og hyttefolk pris på. Og kan vi glede mange, kommer de også tilbake, sier Ivar Eggestad videre.

De som nominerte ham som månedens alvdøl sier følgende.
  “Han gjør en unik innsats for bygda. Alltid på pletten - tidlig og sent. Kreativ, idéreik, entusiastisk og inspirerende. Alltid positiv og ivrig for å få til ting. Senest nå under Midtsommerdagene gjorde han en unik innsats for at alle skulle trives. Ivar er en ekte Alvdalspatriot som setter fellesskapet først”

Andre nominerte i juni:

Gunn Hvamstad. Foreslått av fast ansatte og sesongverter på Aukrustsenteret, som skriver: «De siste ukers positive vedtak vedrørende bevillinger til Flåklypa bør tale for seg. Langsiktig og målrettet arbeid kjennetegner daglig leder ved Aukrustsenteret, og vi ser nå resultater av dette. Gunn har stor arbeidskapasitet. Hun tar gjerne omvisninger like gjerne som hun har ansvaret for utviklingen av Aukrustsenteret og Flåklypa, og ansvarlig for rettighetsarbeidet til Aukruststiftelsen.
  Gunn er jo alltid her, sier en av ungdommene. Hun er her for de ansatte, for gjestene i dag og for gjestene i morgen! Hun jobber for at Kjell Aukrust sin kunst skal komme flest mulig til gode i videst mulig forstand.
Vennlig hilsen Elisabeth, Ingrid Maren, Martin F, Martin H, Marte, Kristian, Leviken, Frida, Erlend, Steinar, Trine og Monica.»

Johan Ragnar Eggen. Innsenderen skriver: «Han er en god ambassadør for Alvdal. Johan er alltid blid og positiv og støtter opp om det meste som foregår i bygda. Ble imponert da han kom syklende ned til Bellingmo i øsende regnvær i forbindelse Bellingmo trill rundt!»Kandidater til månedens alvdøl for juli 2012

Vi ber leserne komme med forslag på månedens alvdøl. La oss få de fram i lyset, alvdølene som står på for omgivelsene sine. Bygda er stappfull av engasjerte mennesker på så mange ulike områder. Det er mange som kunne fortjent en vennlig dult i ryggen og takk fra resten av bygda.

Derfor ønsker vi å presentere månedens alvdøl hver måned her i Alvdal midt i væla. Månedens alvdøl er en som gjør litt ekstra for at bygda skal bli litt bedre dag for dag. Hvem, hva og hvordan bestemmer dere.

Send inn forslag til hvem som bør være månedens alvdøl. Skriv en omtale om personen og forklar hvorfor denne fortjener hederstittelen Månedens alvdøl. Vi trekker ut en alvdøl hver måned som får overrakt diplom og som vi presenterer med bilde, heiarop og trampeklapp på vegne av bygda.

Send inn forslag til juli-alvdølen til redaksjonen@alvdalmiv.no. Vi trekker månedens alvdøl 31. juli og forslag må være oss i hende innen da.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse