annonse
AlvdølAMBASSADØR: Ingrid Vollan mottok stolt prisen som Alvdalsambassadør 2012 fra Ivar Eggestad i komitèen bak prisen. Foto: Ole Sylte Heggset. 

- Ingrid er en verdig vinner av prisen som Alvdalsambassadør. Måten hun stiller opp på, både slik hun har gjort det under denne helga på Aukrustsenteret, men også i forbindelse med mye anna aktivitet i bygda de senere åra, gjør at hun er en velfortjent prisvinner, sa Ivar Eggestad da han overrakte keramikkvansen fra Annes Keramikk.

  - Ettersom Ingrid Vollan var forhindret fra å delta under Midtsommerdagene, da prisen for årets Alvdalsambassadør normalt deles ut, måtte vi ta det formelt i dag, sier Ivar Eggestad.

Verdig vinner

Dialektbruken er der i rikt monn, noe vi opplevde til og med under NRK-innspillingen "Himmelblå". I tillegg er Ingrid soleklar på hvor hun kommer fra overalt hvor hun er, og det i kombinasjon med at hun gir så mye tilbake til bygda, gjør henne til en verdig vinner.

  - Det er jo nettopp slike innsatser som Ingrid Vollan står for under denne helgen her på Aukrustsenteret, som gjør henne til en verdig vinner fortsetter Ivar. Han har da akkurat fått med seg oppsetningen "Å leve det er fali' det", og mener dette var noe av det beste som er presentert på Aukrustsenteret de senere åra.

  - Ja, Ingrid er sammen med de andre aktørene er med på å ta Kjells forfatterskap fram i lyset igjen. Mange flere enn bare de som rekker det denne helga, burde få lov til å oppleve dette stykket, skryter Ivar.

Stolt over oppmerksomheten

  - Det er klart jeg er stolt over detta, ei æ ra alvdøl vettu, lyder Ingrids kommentar i det hun er på vei inn til en ny forestilling i Flåklypasalen. Vi andre er også stolte over årets alvdalsambassadør.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse