annonse
AlvdølFRANSK LYKKE: Kjendisen Lene Alexandra Øien  skal i følge Se og Hørs nettsider være på ferie i Frankrike, sammen med kjæresten Børge Kraft-Pettersen fra Alvdal. Illustrasjonsfoto fra stock.xchng.

Alvdal midt i væla er blitt tipset om at sangeren, modellen og Skal vi danse-vinner Lene Alexandra Øien (30) kobles som kjæreste med alvdølen Børge Kraft-Pettersen. Det har tydeligvis oppstått søt musikk mellom Børge og kjendisen, som nå er hans personlig trener.

Alvdal midt i væla-redaksjonen skal ikke la det bli en vane å gå for tett på folks privatliv, men ut fra tips om saken kan vi ikke gjøre annet enn å gratulere, selv om de to i sine kommentarer til Se og Hør svarer litt i gåter og ikke vil ut med en bekreftelse enda. 

Under overskriften "Lene Alexandra fant kjærligheten på jobben" slår Se og Hør opp saken, og mener de to trolig har holdt forholdet godt skjult i lengre tid. I en Twitter-melding skrev hun 4.juli i år at hun gleder seg til å feire 1-årsdagen med sin kjære, 22.august. Med andre ord kan det virke som de to har hatt over gjennomsnittet god kontakt i snart et år.

Les mer om de to som nå skal være på ferie i Frankrike på Se og Hørs nettside

  • Ingen kommentarer funnet
annonse