annonse
AlvdølDEMO'N KLAR: Erland Kjeldsen (t.v.) og Terje Roar Brænd, samt resten av besetningen i Travellin Imbesiles selger nå CD'en sin Demo'n på flere utsalgssteder i Nord-Østerdal. Lørdag kveld er de aktuelle i NRK P1's "På dansefot". Foto: Ole Sylte Heggset.

Tittelen Demo'n kan uttales og tolkes på mange måter, men nå er i alle fall produktet ute og i salg. Lørdag kveld presenteres muligens Travellin Imbesiles og deres nye CD i programmet "På dansefot" i NRK P1.

  - I 2016 feirer vi sølvbryllup, så kanskje det kommer en ny CD da med "The best off", men nå er det "Demo'n" som gjelder, fastslår Erland Kjeldsen og Terje Roar Brænd i velkjente Travellin Imbesiles.

Den nye CD'en deres er nå endelig ute i salg på flere steder. I Alvdal er det Alvdal bok- og papirhandel, samt Statoil og Shell som tilbyr produktet, mens Statoil og Euronics på Tynset også har skivene for salg. Lengst sør er det så YX-stasjonen på Åkrestrømmen i Rendalen som står for salg, et salg som visstnok går strykende, i følge gutta Kjeldsen og Brænd.

På dansefot og Release-konsert

Promotering hare de også planer om. Allerede i morgen kveld, lørdag 26/1 kommer det muligens utdrag fra CD'en og intervju med gjengen i NRK P1's populære program "På dansefot".

  - Lørdag 9.febraur er det klart for akustisk release-konsert på Amfi Tynset, så da er det bare å møte opp! Les mer om CD'en til de evigunge Travellin Imbesiles på www.imbesiles.no

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse