annonse
Alvdøl

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 VERDIG VINNER: Mikael Rosenqvist har gjort en kjempejobb som daglig leder ved Taverna og hedres fortjent som Månedens alvdøl for august. Foto: Ivar Thoresen

Tavernas daglige leder Mikael Rosenqvist er kåret til Månedens alvdøl for august for den flotte jobben han gjør hver dag med å gjøre Taverna til et trivelig og attraktivt sted å besøke, både for alvdøler og gjennomreisende.

– Dette var overraskende, men artig å bli satt pris gjennom denne prisen, sier en kledelig beskjeden Rosenqvist når Alvdal midt i væla overrekker diplom, heder og ære.

Positiv utvikling

Her er begrunnelsen som kom med forslaget om Mikael Rosenqvist som Månedens alvdøl for august:
  «Taverna er i medvind, og mye av takken for det må gå til daglig leder Mikael Rosenqvist. Han har gjort en kjempejobb internt og utviklet konseptet i positiv retning i løpet av de siste åra. Mikael er også levende opptatt av et aktivt samspill med lokalmiljøet og bygdefolket. Taverna er med det blitt en veldig god og synlig samarbeidspartner for mange i ulike sammenhenger. Han har skjønt at fornøyde bygdefolk er Tavernas viktigste ambassadører, og han har langt på vei lykkes med å gjenskape Taverna til den institusjonen det var i bygda tidligere. God mat og trivsel er sentrale stikkord for det arbeidet som er gjort.»

– En inspirasjon

– Denne prisen deler jeg med alle de ansatte ved Taverna. Dette er noe vi er sammen om, og det er positivt for hele bedriften, sier Rosenqvist og skryter raust av de 20 fast ansatte og ekstrahjelpene han har med seg på laget.
  – Dette er jo en anerkjennelse til oss alle sammen og en ekstra inspirasjon til å stå på videre med det vi jobber for hver eneste dag.


Kandidater til Månedens alvdøl for september 2013

Vi ber leserne komme med forslag på Månedens alvdøl. La oss få de fram i lyset, alvdølene som står på for omgivelsene sine. Bygda er full av engasjerte mennesker på så mange ulike områder. Det er mange som kunne fortjent en vennlig dult i ryggen og takk fra resten av bygda.

Derfor ønsker vi å presentere Månedens alvdøl hver måned her i Alvdal midt i væla. Månedens alvdøl er noen som gjør litt ekstra for at bygda skal bli litt bedre dag for dag. Hvem, hva og hvordan bestemmer dere.

Send inn forslag til hvem som bør være Månedens alvdøl neste måned, gjerne med en omtale om personen og forklar hvorfor denne fortjener hederstittelen Månedens alvdøl. Vi trekker ut en alvdøl hver måned som får overrakt diplom og som vi presenterer med bilde, heiarop og trampeklapp på vegne av bygda.

Send inn forslag til september-alvdølen 2013 på e-post til: tips@alvdalmiv.no, eller ring oss på tlf 907 40 551 (Ivar) eller 909 29 230 (Ole). Neste måneds alvdøl avsløres i starten av oktober, og forslag på kandidater må være oss i hende innen 30. september.

TavernaMikael2
PRIS TIL ALLE: Mikael Rosenqvist deler tittelen som Månedens alvdøl med alle sine ansatte, her ved to av dem; Linda Westby-Holt og Morten Øyan. Foto: Ivar Thoresen

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse