annonse
Alvdøl 

EN RØRT ALVDØL: Hjemmetjenestens avdelingsleder, Tanja Westgård, med diplomen som beviser at hun er månedens alvdøl, noe hele den øvrige staben i hjemmetjenesten var skjønt enige om. F.v. Gunveig Eide, Hidle Wevang, Liv Tove Måntrøen, Elin Trønnes, Tanja Westgård, Lise Dolmseth (bak), Marita Gjersvold, Kjell Arne Bjørnstadjordet og Anne Guri Dahlen, samt Lena S. Furuli sittende foran. Foto: Ole Sylte Heggset.

Avdelingsleder for hjemmetjenesten i Alvdal kommune, Tanja Westgård, fikk i ettermiddag overrakt diplomet som bevis på at hun er stemt fram som Månedens alvdøl i september 2013. - Var det derfor dere hadde ryddet så fint på kontoret i dag, var hennes spontane kommentar til de ansatte som hadde samlet seg rundt henne da vi ankom vaktrommet. - Dette syns jeg var veldig gledelig, og ikke minst veldig fortjent, sa enhetsleder PRO Gunveig Eide, som også var møtt opp for å gratulere.

  - Huff, måste du ta fram kameran nu när jag griner, sa en tydelig rørt Tanja Westgård med sin finske aksent. For en sjelden gang var hun nær å miste stemmen da hun ble kuppet midt i vaktskiftet på vaktrommet til hjemmetjenesten onsdag ettermiddag. - Dette setter jeg veldig, veldig høyt, og skjønner da ikke at jeg skal fortjene denne prisen. Bestandig har jeg lest om de ulike kåringene av Månedens alvdøl, og tenkt at det bor så mange flotte personer i bygda vår. Nei, denne hevne måste bli søt, skjøt hun inn til sine kollegaer som vi kan røpe var de som stod bak forslaget.

Står alltid på

Tilflytteren som er gift med Per Westgård og bosatt på Langoddden, har en kvikk kommentar på lur i de fleste sammenhenger, men ble tydelig rørt da vi kom med diplomet. - Jeg tenkte at Mikael på Taverna var en flott kandidat sist gang, og han gjør jo så mye bra for både bygdens innbyggere, og de som får en bit av Alvdal på sin stopp langs rv. 3. - Jag är ju inte så viktig, sa Tanja, noe kollegiet nok ikke var enige i.

- Du er kjempeflink, og gjør en kjempejobb både som kollega og ute hos de som trenger hjelpen vår, var kollegaenes samstemte oppfatning. Begrunnelsen lød som følger: Tanja står alltid på, både for våre brukere og alle oss ansatte, og hun klarer å se det positive i alle mennesker og situasjoner. Hun er et friskt, finsk vindpust i en kanskje litt traurig liten fjellbygd. Det har vi behov for! Tanja kan se ting med andre øyne og snakker rett fra levra når det er behov for det. Som avdelingsleder for hjemmetjenestene jobber Tanja hardt for at alle bygdas pleietrengende innbyggere skal få den hjelpen de har behov for, og få kunne være hjemme så lenge de selv ønsker det uansett fase i livet.

Andre forslag:

Narve Sevilhaug: Lokalpatrioten Narve abonnerer på nettavisa Alvdal midt i væla, trass i at han verken har PC eller internettilgang. En personlighet som setter sitt preg på bygda på mange vis. Narve er alltid blid og positiv, stiller på alt og brenner for utvikling av lokalsamfunnet.

Kandidater til Månedens alvdøl for oktober 2013

Vi ber leserne komme med forslag på Månedens alvdøl. La oss få de fram i lyset, alvdølene som står på for omgivelsene sine. Bygda er full av engasjerte mennesker på så mange ulike områder. Det er mange som kunne fortjent en vennlig dult i ryggen og takk fra resten av bygda.

Derfor ønsker vi å presentere Månedens alvdøl hver måned her i Alvdal midt i væla. Månedens alvdøl er noen som gjør litt ekstra for at bygda skal bli litt bedre dag for dag. Hvem, hva og hvordan bestemmer dere.

Send inn forslag til hvem som bør være Månedens alvdøl neste måned, gjerne med en omtale om personen og forklar hvorfor denne fortjener hederstittelen Månedens alvdøl. Vi trekker ut en alvdøl hver måned som får overrakt diplom og som vi presenterer med bilde, heiarop og trampeklapp på vegne av bygda.

Send inn forslag til oktober-alvdølen 2013 på e-post til: tips@alvdalmiv.no, eller ring oss på tlf 907 40 551 (Ivar) eller 909 29 230 (Ole). Neste måneds alvdøl avsløres i starten av november, og forslag på kandidater må være oss i hende innen 30. oktober.

 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse