annonse
Alvdøl

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KAPTEIN: Lagkaptein Kristian Dalen tok i mot det synlige bevist på at Alvdals 3. divisjonslag i fotball er kåret til Månedens alvdøler for oktober etter en flott sesong.

De ble dømt nord og ned før sesongen, men helt fram til de aller siste kampene kjempet Alvdals 3. divisjonslag i fotball om en plass på øvre halvdel av tabellen. For en imponerende sesong totalt sett er fotballgutta kåret til Månedens alvdøler for oktober.

– Dette var en hyggelig overraskelse, og en anerkjennelse for den jobben vi alle sammen har gjort i trening og kamper gjennom en lang sesong fra januar til slutten av oktober, sier lagkaptein Kristian Dalen.

Spenning og glede

Her er begrunnelsen forslagsstilleren har gitt for å kåre bygdas skarpeste fotballspillere til Månedens alvdøler:
  «Alvdals 3. divisjonslag i fotball er en flott gjeng med mange unge gutter som har prestert formidabelt og mot alle odds denne sesongen. På forhånd dømt til nedrykk blant mange eksperter. Har svart med å spille tidvis fantastisk fotball og bidratt med spenning og glede for et interessert og engasjert publikum. Glimrende ambassadører for Alvdal.»

Slo Lillestrøm

En laber avslutning på sesongen – etter at Tangmoen ble utspilt og slått 9-0 på Steimoegga – ødela litt av god-følelsen for fotballgutta, men 3. divisjonssesongen sett under ett har vært en kraftig opptur etter to sesonger før denne hvor alt har handlet om å kjempe til seg nok poeng for å unngå nedrykk på høsten.
  Denne sesongen har Alvdal virkelig kunnet se opp og fram på tabellen i stedet for å måtte kikke seg over skuldra hele veien.
  Blant høydepunktene er 4-3-seieren over Lillestrøm 2 og 1-0-seieren over Lillehammer, begge på Steimoegga i vårsesongen. 4-0 over Strømmen 2 på bortebane og 5-2 mot samme lag hjemme er også blant kampene som huskes godt. Det samme gjelder 5-2-seieren over Sverresborg hjemme og ikke minst den sterke 3-2-seieren over Ottestad på bortebane.
  Alt dette er kamper som har vist at Alvdal har et lag med stort potensial – så det er allerede all grunn til å glede seg til neste sesong og nye 3. divisjonsoppgjør.

Kandidater til Månedens alvdøl for november 2013

Vi ber leserne komme med forslag på Månedens alvdøl. La oss få de fram i lyset, alvdølene som står på for omgivelsene sine. Bygda er full av engasjerte mennesker på så mange ulike områder. Det er mange som kunne fortjent en vennlig dult i ryggen og takk fra resten av bygda.

Derfor ønsker vi å presentere Månedens alvdøl hver måned her i Alvdal midt i væla. Månedens alvdøl er noen som gjør litt ekstra for at bygda skal bli litt bedre dag for dag. Hvem, hva og hvordan bestemmer dere.

Send inn forslag til hvem som bør være Månedens alvdøl neste måned, gjerne med en omtale om personen og forklar hvorfor denne fortjener hederstittelen Månedens alvdøl. Vi trekker ut en alvdøl hver måned som får overrakt diplom og som vi presenterer med bilde, heiarop og trampeklapp på vegne av bygda.

Send inn forslag til november-alvdølen 2013 på e-post til: tips@alvdalmiv.no, eller ring oss på tlf 907 40 551 (Ivar) eller 909 29 230 (Ole). Neste måneds alvdøl avsløres i starten av desember, og forslag på kandidater må være oss i hende innen 30. november.

alagetoktober
OKTOBER-VINNERE: Her er Alvdals 3. divisjonslag i fotball sesongen 2013 – som ble kåret til månedens alvdøler for oktober. Bak fra venstre: Ivar Thoresen (trener), Magne Rønning (trener), Martin Rosmæl Kløvstad, Kristian Rosmæl Kløvstad, Tor Christen Bjørn, Kenneth Brendryen, Jardar Kokvoll, Lars Petter Streitlien, Marius Rosmæl, Jonas Graneng Dahlen, Ole Syver Dalen, Kristian Dalen, Audun Røe, Elias Borkhus Tronsgård, Roar Hoelset (trener), Per Einar Moheim (oppmann). Foran fra venstre: Rick Peo Andersen, Pål Hafstad Eggeset, Erland Slåen, Jørn Ligård, Robin Phillips, Jarle Sagbakken, Anders C. Horten, Jørgen Bjørn, Tommy Strypet Nilsen og Kjetil Skorstad Thoresen. Henrik Skorstad Thoresen, Ola Sandeggen og Arnold Sadiki var ikke til stede. Foto: Ivar Åsen

 

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse