annonse
AlvdølVERDSATT KOLLEGA: Eva Skovro Enget i front fikk blomster fra kollegaene og gavesjekk fra kommunen, da henne 40 år som ansatt i Alvdal kommune ble markert med kaffeselskap torsdag ettermiddag. Foto: Ole Sylte Heggset.

I desember hadde Eva Skovro Enget vært ansatt i Alvdal kommune i hele 40 år, og torsdag denne uken inviterte kollegaene til markering på pauserommet til hjemmetjenesten på Solsida.  - Du står for noe sjeldent i dagens samfunn, og er så absolutt noe å strekke seg etter for alle oss andre, sa avdelingsleder i hjemmetjenesten Tanja H. Westgård, samt enhetsleder PRO, Gunveig Eide.

  - I desember 2013 hadde du Eva vært ansatt her i kommunens helseetat i 40 år, og egentlig mer enn det. Først var du tilknyttet Solsida, der du også hadde hatt sporadiske arbeidsforhold før du startet opp i fast stilling i 1973. Fra 1981 har så hjemmetjenestens brukere fått nyte godt av ditt positive vesen, og du har nedlagt en enorm innsats for dem, samtidig som du er en positiv bidragsyter inn i kollegiet vårt, sa enhetsleder PRO Gunveig Eide da hun overrakte en gavesjekk pålydende kr 2.500,- fra kommunen i anledningen markeringen torsdag. 

  - Det har vært utrolig mye moro oppover alle disse årene, det vet jeg, og selv om jeg ikke har fått opplevd på langt nær alt, er du helt klart et forbilde for oss i staben. Vi er glade og stolte over innsatsen du nedlegger, og til og med datautviklingen som kreves av oss i økende grad, henger du med på, hilste avdelingsleder i hjemmetjenesten Tanja H. Westgård sammen med en blomsteroverrekkelse. Deretter var det klart for kaffe og kaker og en enkel markering. 

  - Fra før har Eva Skovro Enget mottatt både hedersbevisning for 25-års tjeneste, KS-medalje og Norges Vels fortjenestemedalje. Ingen tvil om at Eva er ei dame vi alle har noe å hente lærdom fra, kommenterte enhetsleder Gunveig Eide helt til slutt.

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse