annonse
Alvdøl

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 FLOTT STED: Sandli Overnatting har blitt et fantastisk sted, en fryd for øyet og en plass hvor turistene trives. May Britt Sandli synes det er trivelig med anerkjennelse for jobben i form av kåring som Månedens alvdøl. Foto: Ivar Thoresen

Med pågangsmot, iver og gjestfrihet har May Britt Sandli rustet opp Sandli Overnatting både utvendig og innvendig til å bli mange turisters favorittsted i Alvdal. For det fortjener hun å bli Månedens alvdøl midt i turistsesongen.

– Jeg blir nesten rørt av dette. Så artig, sier May Britt Sandli når Alvdal midt i væla overrekker diplomet som det synlige beviset på at hun er Månedens alvdøl for juli.

Nydelig sted

En stor gjeng alvdøler står bak forslaget om å kåre May Britt Sandli som Månedens alvdøl. Og her er begrunnelsen som har kommet Alvdal midt i væla-redaksjonen i hende:
  «Etter overtakelsen av Sandli Overnatting har May Britt Sandli restaurert overnattingsstedet både utvendig og innvendig. Hun har stått på sent og tidlig med ukuelig pågangsmot og skapt et nydelig sted, både for turister og for bygda. Alle som kommer til Sandli Overnatting liker seg veldig godt, og mange kommer tilbake igjen og igjen. I tillegg til full jobb, har May Britt skapt et sted som gagner hele bygda og som er blitt anerkjent langt utenfor bygdas grenser. Det er en fryd å se hvilket førsteklasses sted det er blitt. For alt dette fortjener May Britt Sandli å bli kåret som Månedens alvdøl for juli 2014.»

Brukt all fritid

May Britt Sandli forteller sjøl at hun har brukt all sin fritid siden hun tok over Sandli Overnatting i 2011 til å ruste opp, male og oppgradere hele overnattingsstedet.
  –Det har gått bare én vei, og det er oppover, smiler hun og er strålende fornøyd med den utviklingen Sandli Overnatting har hatt.
  – Jeg har også fått laget en ny hjemmeside som fungerer veldig bra. De fleste nye besøkende har funnet ut om oss via nettsiden, forteller hun.

Mange stamgjester

Men det er slett ikke bare nye besøkende som kommer til Sandli Overnatting. May Britt forteller om mange gjester som kommer igjen år etter år, blant annet svenske fiskere som har vært trofaste mot Sandli i mer enn 20 år.
  – Så har vi en fra Gran som har vært her hvert eneste år i 30 år, forteller hun.

Vil ha det ordentlig

May Britt synes det er artig å få igjen for den jobben hun har lagt ned gjennom godt besøk og fornøyde gjester.
  – Jeg vil ha det ordentlig her. For meg er det viktig å tilby et sted som er slik jeg ville hatt det sjøl om jeg var gjest, sier hun og er fornøyd med driften slik den er nå.
  – Det er akkurat passe for å drive stedet ved siden av annen jobb, sier May Britt Sandli.

 


 

Kandidater til Månedens alvdøl for august 2014

 

Vi ber leserne komme med forslag på Månedens alvdøl. La oss få dem fram i lyset, alvdølene som står på for omgivelsene sine. Bygda er full av engasjerte mennesker på så mange ulike områder. Det er mange som kunne fortjent en vennlig dult i ryggen og takk fra resten av bygda.

Derfor ønsker vi å presentere Månedens alvdøl hver måned her i Alvdal midt i væla. Månedens alvdøl er noen som gjør litt ekstra for at bygda skal bli litt bedre dag for dag. Hvem, hva og hvordan bestemmer dere.

Send inn forslag til hvem som bør være Månedens alvdøl neste måned, gjerne med en omtale om personen og forklar hvorfor vedkommende fortjener hederstittelen Månedens alvdøl. Vi trekker ut en alvdøl hver måned som får overrakt diplom og som vi presenterer med bilde, heiarop og trampeklapp på vegne av bygda.

Forslaget til august-alvdølen 2014 sender på e-post til: tips@alvdalmiv.no, eller ring oss på tlf. 907 40 551. Neste måneds alvdøl avsløres i starten av september, og forslag på kandidater må være oss i hende innen 31. august.

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse