annonse
Alvdøl
YDMYK OG OVERRASKET: Daglig leder Rune Eng i DMT Alvdal overrekker Ivar Thoresen diplomet for Månedens alvdøl i desember.
YDMYK OG OVERRASKET: Daglig leder Rune Eng i DMT Alvdal overrekker Ivar Thoresen diplomet for Månedens alvdøl i desember.


Den siste månedens alvdøl er kåret, og etter mange ønsker og forslag fra flere, måtte det bli vår egen redaktør Ivar Thoresen som fikk utmerkelsen.

Her er begrunnelsen fra to ivrige lesere på hvorfor Ivar Thoresen bør kåres til Månedens alvdøl for desember 2014:

«Ivar Thoresen bør kåres til månedens alvdøl i desember, før ”Alvdal midt i væla” blir borte fra nettet. Han er en suveren journalist som gir riktig og god informasjon om det som skjer i bygda, både lengre reportasjer og små glimt. Ikke minst når han refererer fra formannskap og kommunestyre. Det er ”gull” verdt, for det er fakta vi ønsker, ikke sensasjonsoverskrifter. Han forstår hva som er kjernen i det som sakene dreier seg om, det er det ikke alle som klarer.»

«Med sitt glødende engasjement og positive bidrag gjennom personlige egenskaper og ikke minst sin fagkompetanse gjennom sin unike skrivende hånd, fylt av stor integritet og etterrettelighet bidrar Ivar uerstattelig positivt til å utvikle Alvdalsbygda.»

Ivar har også idag satt sitt punktum med sin egen kommentar som dere kan lese her. Tusen takk for turen!

  • Ingen kommentarer funnet
annonse