annonse
UtabygdsÅrene utafor Alvdal har blitt mange, men likevel følger alvdølen Ivar Ragne Jenssen godt med på hva som skjer i bygda. Han pleier å følge nøye med i regionavisene. Nå gleder han seg til å følge Alvdal midt i væla - på nett.

Ivar Ragne Jenssen er utviklingssjef i NRK og har satt sine spor i statskanalen. Jenssen bor i Skedsmo og arbeider i Oslo, men holder god kontakt med gamletraktene likevel.

- Jeg har jo kone fra Tynset og tre unger. Vi har hytte på Savalen der vi treffer slekt og venner som vi skravler med. Du skjønner vi liker å følge med, og medievanene har endret seg fra avislesing til elektroniske medier.

Ivar Ragne Jenssen forteller at de til nå holder seg oppdatert på regionsaker ved hjelp av regionavisa som dukker opp i postkassa, gjerne en dag etter utgivelse. Men fotballresultater, værmelding, hendelsesnyheter og offentlig vel og vel, det fortæres gjennom et nettverk av nettsteder.

- Derfor hilser jeg nettavisa velkommen, og håper dette kan bli et levende nettsted, hvor innholdet og kommunikasjonen er åpen og inviterer til dialog. Alvdal har mange ressursterke ”bygdebarn”, som sikkert kunne bidra med både meninger og råd i et åpent nettsted. 

Gleder seg til nettavis

Hva ønsker du å lese om i nettavisa?

- Jeg ønsker å lese om stort og smått som handler om Alvdal og alt i tilknytning til bygda. Her er ingenting for lite – vi er interessert i åssen det går med potethøsten, idrettslaget, Aukrustsenteret, Alvdøler generelt – og ikke minst hvordan det står til  med den jevne ”alvdøl”  i og utafor bygda.

Alvdalshistorier fra hele verden er morsomt å lese. Kanskje vi kan se på video og lenke til nettsteder som er relatert til Alvdal og alvdøler. Jeg ønsker å finne en oppdatert oversikt over alle relevante nettsteder i Alvdal og regionen.

- Jeg gleder meg – og har bokmerket klart på PC’n, sier utviklingssjef i NRK, Ivar Ragne Jenssen.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse