annonse
UtabygdsIllustrasjonsfoto: Stock Xchng. 

– Jeg var på vei til byen da jeg hørte et utrolig høyt smell. Jeg skjønte ikke hva det var, men ble redd og fortet meg hjem igjen, forteller Karoline Kjeldsen (19). Alvdalsjenta var i Oslo sentrum i ettermiddag. – Jeg er glad jeg snudde.

karolinekjeldsenmtekst

Karoline Kjeldsen bor på Grunerløkka og var på vei til Oslo sentrum da det smalt. – Jeg var omtrent ved Legevakta da smellet kom. Jeg går nok ikke ned igjen til sentrum de første dagene, tror Karoline Kjeldsen.

En stor røyksky

– Først trodde jeg en trailer hadde kræsja inn i blokka vår. Hele leiligheten rista, forteller Iver Steien Rasmussen, som satt og jobbet på Birkelunden da det smalt. – Da jeg gikk ut på verandaen så jeg en diger røyksky som velta opp fra sentrum. Senere på dagen tok jeg trikken ned til sentrum for å treffe venner. Hele området var jo stengt av, men det fullt av glassskår i gatene, forteller Steien Rasmussen.

Torden

Mange i Oslo trodde de hørte torden i dag. Anne Thoresen var på jobb på redioarkivet på NRK på Marienlyst da hun hørte det hun trodde var et skikkelig tordenskrell. – Men det var bare ett smell, så da tenkte jeg det var bygningsarbeid, forteller hun.

– Snart skjønte jeg at det var noe helt anna, forteller hun.

Maren Thoresen hørte også smellet fra leiligheten sin på Sandaker i dag. – Jeg trodde det var torden, forteller hun.

Dro til Ullevål

– Ingrid Langen jobber som lege ved Ullevål universitetssykehus, men hadde gått fra vakt da hun hørte på radioen av det var kode rød som betyr katastofeberedskap. – Jeg dro tilbake til jobb for å høre om det var behov for meg, men det var det foreløpig ikke, forteller Langen.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse