annonse
UtabygdsPOPULÆR BISTANDSARBEIDER: Liv Steimoeggen i midten på bildet, sammen med mange takknemlige afghanere som har nytt godt av hennes arbeid i Afghanistan. I kveld blir alvdølen intervjuet om sitt virke i Kirkens Nødhjelp verden over i NRK's populære Sommeråpent på Operataket. Foto: Privat.

Liv Steimoeggen (59) fra Alvdal skal i kveld gjeste programleder Haddy N’jie i NRK’s populære Sommeråpent-sending fra Operataket. Liv er en av Kirkens Nødhjelps fremste aktører i Afghanistan, og har viet mer enn 15 år til engasjementer av denne typen i flere av verdens utposter. Med andre ord en god grunn til å benke seg foran TV-ruta fra kl. 21.30.

I flere av verdens konfliktområder er Liv Steimoeggen etter hvert blitt godt kjent. Erfaringen hennes gjør at hun i dag er ansvarlig for mer enn 50 ansatte i Kirkens Nødhjelp i Afghanistan, mens hun tidligere har samlet erfaring fra tilsvarende arbeid i blant annet Afrika, Midtøsten og Vietnam. 

I kveld får vi altså stifte mer bekjentskap med Liv når hun skal berette om oppdraget i Afghanistan spesielt, og sikkert øvrige oppdrag ellers på kloden, i intervju på Operataket med NRK’s populære programleder Haddy N’ije. - Haddy har så vidt jeg vet møtt Liv gjennom sitt arbeid for NRK i forbindelse med TV-aksjonen, og dette er bakgrunnen for at hun er invitert til kveldens sending, sier prosjektleder for Sommeråpent-sendingene i NRK, Vivi Stenberg. 

Sommeråpent starter som vanlig kl. 21.30, mens de som ikke får sett sendingen også kan finne reprisen via Sommeråpents egen nettside etterpå. Østlendingen hadde dessuten et større portrettintervju med Liv Steimoeggen, som kan leses her!

HaddyPROGRAMLEDER: Kveldens programleder Haddy N'ije i Sommeråpent, har møtt Liv Steimoeggen gjennom sitt arbeid med TV-aksjonen, og skal ha vært den som intervjuet Liv til kveldens direktesending fra Operataket. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse