annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist


KVITVOLA: Med Hilde Gjermundshaug Pedersen som motivator kom alle 21 turdeltakerne greit til topps på Kvitvola torsdag kveld. Foto: Alvdal turforening

Alvdal Tuforening hyllet alle bygdas fjelltopper med en ny tur til Kvitvola.

Arrangementet ”Ti på topp” har fulgt Alvdal turforening i alle år siden 1982, og er en av Turforeningas aller mest populære aktiviteter.
  Ti nye topper kan bestiges hvert år. Totalt har det blitt plassert ut poster på 300 lokale topper – fra Grimshaugen til Sølnkletten.
  Noen av toppene har stått på programmet flere ganger. Blant annet Kvitvola, som ble besøkt torsdag kveld, som en del av programmet for de pågående Høstdalsdagene.
  – Arrangementet var en hyllest til alle ”Ti på topp”-toppene som er blitt besteget gjennom årene, forteller Turforeningas leder, Johan Ragnar Eggen.
  Med start på Langsetra, og Hilde Gjermundshaug Pedersen med som motivator, tok det bare en god times fotarbeid før alle 21 turdeltakerne var på toppen av Kvitvola, 1247 meter over havet.
  Den tidligere landslagsløperen i langrenn og skiorientering holdt også et kort og inspirerende foredrag om viktigheten av å sette seg mål i livet, enten det er i arbeidslivet eller i fritiden.
  – Været stod i forhold til kveldens begivenhet: Helt topp. Takk for en flott tur og ikke minst tusen takk til alle de ”Ti på toppene” vi har fått lov til å låne opp gjennom åra, sier Johan Ragnar Eggen.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse