annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

PRAKTBOK: Bokhandler Irene Tronslien med den nye Rondane-boka hvor Alvdal Vestfjell er viet stor og velfortjent plass. Foto: Klara Skovro Thoresen

Alvdal vestfjell er viet velfortjent og stor plass i ei helt ny bok om Rondane.

“Rondane. Turer fra Ringebufjell til Dovrefjell”, heter boka Irene Tronslien ved Alvdal Bok- og Papirhandel vil anbefale.
  – Den har nesten alt! Bortsett fra værmeldinger, sier hun.

 15 ruter om Alvdal vestfjell

Boka, som er skrevet av en som har jobbet i den Norske Turistforening i over 30 år – Per Roger Lauritzen –  har 15 rutebeskrivelser om Alvdal vestfjell.
  – Han er en dyktig og grundig mann. Her er det 200 sider med stoff om vårt nærområde! Alle er kanskje ikke klar over at det er så nære, sier Tronslien.

 Detaljerte beskrivelser

Det er detaljerte og oversiktlige kart og rutebeskrivelser om både toppturer og turer som går utenom stiene. Den viser til overnattinger og veivalg. Og har en fin oversikt over avstander og lengder.
  – Og ikke minst har den fine bilder og mye fakta, legger bokhandleren til.
  Med boka følger det også med et oppdatert 1:100 000 kart fra 2011.
  – Nå er det jo sånn at høsten er en veldig fin årstid å gå i fjellet på, med ren og frisk luft. Det gjør at det er flest fotturister på denne tiden. Og denne boka er jo en veldig fin gave til de som har tenkt seg på tur, avslutter Irene Tronslien.

På forlagets nettsider kan du få en smakebit fra boka.

Ivar Thoresen
Klara Skovro Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse