annonse
FriluftKVIL PÅ TYNSET: Dette hundespannet fikk en velfortjent kvil på sjekkpunkt Tynset under årets Femundløp. Foto: Randi Nørstebø.

Hele 78 % svarer ja på om de ønsker at Femundløpet skal gå innom Alvdal. 16 % svarer nei og 6 % svarer at de ikke vet. Ordfører Svein Borkhus uttalte før løpet at han gjerne så at Femundløpet tok turen innom bygda. Men han lurte også på om bygdefolket var klar for enda en stor dugnad på denne tida av året. Det ser ikke ut til å være noe problem.

Alle bikkjene i Femundløpet har reist hjem. Daglig leder i Femundløpet Vanessa Quinche åpnet for muligheten dersom bygda kunne skilte med et godt nok opplegg. Alvdal midt i væla spurte sine lesere om de ønsker hundeløpet gjennom bygda. Rundt 200 lesere svarte på spørreundersøkelsen og av de svarer hele 78 %  ja på om de ønsker at Femundløpet skal gå innom Alvdal. 16 % svarer nei og 6 % svarer at de ikke vet hva de vil. Ordfører Svein Borkhus uttalte før løpet at han gjerne så at Femundløpet tok turen innom bygda. Men han lurte også på om bygdefolket var klar for enda en stor dugnad på denne tida av året. Svært mange frivillige er engasjerte i Sola Gundersens vinterleker andre helga i mars. Men dette ser ikke ut til å skremme Alvdal midt i vælas lesere, i alle fall.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse