annonse
FriluftSIK PÅ KROKEN: Tage Nyrønning er en av mange unge alvdøler med fiskestanga i jevnlig bruk i sommer. Torsdag bet denne voksne siken på markklysa hans i Glomma utenfor Husantunet. Vi er kjent med mange store gjeddefangster i samme området de siste dagene, og send gjerne bilde og litt om fangsten til oss i Alvdal midt i væla. Foto: Privat.

Fiskelykken er stor hos mange ivrige fiskere fra Alvdal om dagen. De største lokale fangstene er det ungdommen som står for, og Tage Nyrønning er en av de som har fått fast fisk mer enn en gang de siste dagene. En velvoksen sik på 1,5 kg tok marken hans - og kroken, torsdag ettermiddag.

Av andre fangster vi har fått inn bilder av, ser du nedenfor Terje Samuelshaug på laksefiske i Haltdalen hvor det bet skikkelig på under første dag i elva. Fra Høstsjøen viser så Petter Steihaug fram fangsten han og far Olav hentet hjem etter tre timer med oterfjøla. 19 fisker på til sammen 4,5 kg blir det mer enn èn middag av.

FiskTerjeSamuelshaugLAKS TIL TERJE: Terje Samuelshaug fikk solid napp på første dagen i elva i Haltdalen. En laks på 6,3 kg satt godt på kroken. Foto: Privat.

Fisk SteihaugOTERFANGST: På Høstsjøen i starten på uka kunne Petter Steihaug og far Olav returnere med 19 pene fjelløreter på til sammen 4,5 kg. Foto: Privat.

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse