annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 KJENNER: Olav Langleite ved Barals grav i Tron. Han er en kjenner av Tronfjell. Torsdag kveld er det Bjørn Olav som tar turdeltakerne med på blomstervandring. Foto: Privat

Torsdag kveld inviterer Alvdal turforening til tur på Tron, som inkluderer både blomstervandring og besøk til Tronfjell Fredsuniversitet.

Bjørn  Pettersen fra Tronfjell Fredsuniversitet vil orientere om den vedtatte reguleringsplanen for området, generelt om planene for  Fredsuniversitetet, om innhold og planer for fremtiden med realisering. Selvsagt anledning til å stille  spørsmål. Det er skjedd  mye det siste året så det er mye nytt å høre antar vi.

– I tillegg vil Bjørn Olav  Langleite ta oss med på en liten  blomstervandring på Flattron. Det er nå på det mest frodige og det er helt sikkert noe spennende å se og lære, sier Johan Ragnar Eggen i Alvdal turforening.
  Han forteller at turen vil vare rundt to timer og oppfordrer alle til å ta med seg kaffe og litt mat. Og naturligvis gode, vindtette klær.
  – Oppmøte på parkeringsplassen ved Tronsvangen for samordning av skyss kl. 17.00. Derfra blir det fellestransport opp til Flattron i privatbiler, sier Eggen.            

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts