annonse
FriluftGJEDDEFANGST: Geir Arne Kjølhaug har vært ivrig fisker hele livet. Her med gjedde på 8 kg tatt nylig i Harrsjøen i Rendalen. Foto: Privat.

Både unge og gamle alvdøler er ute med fiskeredskap, lokalt og utabygds. I tillegg fiskes det mye av turistene som besøker Alvdal i sommer, og de nærmeste ukene. Vi i Alvdal midt i væla-redaksjonen vil gjerne ha tips og bilder om fangster fjernt og nært, ring eller send oss en e-post til tips@alvdalmiv.no 

Som eksempel på nylige fangster har vi denne gang fått tilsendt en solid gjeddefangst som alvdølen Geir Arne Kjølhaug fikk på kroken i Harrsjøen i Rendalen. Fra båt bet ei solid gjedde på hele 8 kg på Møre-silda. Lengdemål er også en vesentlig bit på gjedda, hele 107 cm var den!

Grete Langodden rapporterer ellers om artig fangst fra bredden ved campingen der.  - Ja, en av våre faste gjester sitter i rullestol, men dama er utrolig glad i å fiske. I forrige uke avsluttet hun årets besøk, og hadde da fått med seg fangster av både harr, ørret, gjedde og abbor. Sistnevnte er sjeldent ovenfor Høyeggdammen, mener Grete, som ikke kan huske å ha opplevd fangst av abbor langs Glommas bredd i Alvdal tidligere.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts