annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 TIL TOPPS: Det blir muligheter til å teste ut klatreveggen ved Fallfossen i Folldal søndag, når Barnas Turlag inviterer til klatretur. Foto: Privat

I forbindelse med ”Kom-deg-ut-dagen” søndag 2. september inviterer Barnas Turlag Alvdal og Barnas Turlag Folldal til klatring i utendørs vegg ved Fallfossen i Folldal.

Nina Granrud i Barnas Turlag forteller at det er satt opp felles avreise fra Dæhlie klokka 10.00.
  – Men det er fult mulig å komme kjørende etter utover dagen, men før klokka 15.00. Det blir uansett litt venting når flere skal klatre, forteller Granrud.
  Det oppfordres derfor til å ta med godt med mat og drikke. Det er en bålplass der, men det er greit å ta med en engangsgrill for grilling.

– Vi spenner også opp en slakk line hvor balansen kan testes når man venter. I tillegg vil folldølene henge opp tau i Fallfossen, så her blir det mulig å teste grenser for både små og store, sier Nina Ganrud videre og understreker at klatringen passer for alle barn og ungdommer!

For de som ikke vet hvor Fallfossen er: Kjør til Folldal, ta av til venstre mot Atndalen. Kjør rundt 10 minutter og ta av til høyre mot Grimsdalen. Kjør til bommen (80,- kr) og videre cirka 1 km. Her er det parkering. Følg sti i rundt 500 meter ned mot elva/fossen. Klatreveggen ligger helt nede ved elva nedenfor fossen og brua.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse