annonse
FriluftVAKKERT: Dette fargespillet på bildet tatt like nord for Steibrua mot Husantunet og videre oppover mot toppen av Tron, viser fargeprakten det gikk an å oppleve for alle som befant seg i Alvdal sist helg. Foto: Øyvind Lohn.

Sist helg viste alvdalsnaturen seg fram på beste vis, og mens elgjegere kunne kose seg på post var det også vakkert nede i bygda. Fra Øyvind Lohn har vi fått et bilde som speiler fargene fra Glomma til topps i Tron.

Mange av oss mener at høsten kanskje er den fineste årstida av alle her i Nord-Østerdalen, og sist helg bød på mange flotte øyeblikk enten vi var i fjellet eller utendørs nede i bygda. Vakkert var det for oss alle!

Vi takker Øyvind Lohn for det innsendte bilder. Som kanskje enkelte drar kjensel på, er fotografen identisk med Evenstad-studenten som nå skriver bachelor-oppgave basert på spørreundersøkelse blant hyttebefolkningen i Alvdal. Innen svarfristen 1.oktober fikk Lohn inn mange svar, og han takker alle lesere av Alvdal midt i væla på nett for at svarprosenten ble god.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse