annonse
FriluftGLAD I JAKT: I likhet med familien i Alvdal er Lars Olaf Eggestad en ivrig jeger, og på høsten er det ikke bare ei helg som tilbringes i Alvdal. Her med en pen hjort i fanget. Foto: Privat.

Vår Facebook-side har mye aktivitet hver eneste dag, gjennom at våre saker i nettavisa linkes opp her. Etterhvert har vi fått mange såkalte "venner" eller lesere via Facebook, og nr. 1000 i rekken ble en utflytta alvdøl, Lars Olaf Eggestad.

Den 49-årige eks-alvdølen har fortsatt tette bånd hematt, og nå om dagen er jakta en viktig del. Flere observante lesere har merket seg at vårt webkamera ikke fungerer om dagen, og Lars Olaf er en av de som da har varslet om dette. - Været opptar mange, og spesielt for oss som bor utabygds og nå drar hjem for jakt i helgene er denne linken flott å ha, sier han. For ordens skyld kan vi forsikre om at det jobbes med å få løst problemene med webkameraet.

- Facebook er en kanal for mye nyhetsinformasjon, og det er også via denne siden jeg oftest henter opp sakene til Alvdal midt i væla på nett, sier Lars Olaf Eggestad. - For øvrig må jeg få skryte av sida, da den gir oss utflytta alvdøler mye nyttig informasjon om Alvdal, og som nevnt kan få fulgt med på været hjemme, avrunder han.

Lars Olaf er en av sju søsken fra Eggestad, der Tor er driver i dag. Søskenflokken ellers består av Ivar (Alvdal), Leif Magne (Bodø), Oddbjørn (Alvdal), Magnvor (Folldal) og Marit (Tynset). Til daglig er Lars Olaf å finne som nettverksadministrator hos Norsk Tipping på Hamar, mens bostedsadresse er Ridabu hvor han er samboer med Anne Lise Engvoll fra Grimsbu.

Lars Olaf og Anne Lise har fritidsbolig på Grimsbu hvor de bedriver oppussing titt og ofte, og på fritiden blir det mye musikk ettersom han er både styreleder og bass-trombonist i Ådalsbruk musikkforening.

Neste helg skal Lars Olaf oppover på jakt igjen, og Alvdal midt i væla gir bort et av våre kaffekrus til nettverksadministratoren, musikeren og jegeren.

LarsOlaf1ELGTROFÈ: Den ivrige jegeren og vår faste leser av Alvdal midt i væla på nett, har her lagt ned en solid elgokse. Foto: Privat. 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse