annonse
FriluftVAKKERT: Alvdalsnaturen er dekt av akkurat nok snø til at skiløyper er blitt kjørt opp med turforeningens nye løypemaskin. Både alvdøler og andre har i jule- og nyttårshelga hatt god anledning til å ta en tur ut i vår vakre natur, og utsikten fra Midtsæteråsen på Høstdalen, her med Kvitvola i bakgrunnen, var en fin start på 2013. Foto: Ole Sylte Heggset.

Årets første dag ble værmessig preget av et tåketeppe liggende over dalbunnen, men bare bittelitt oppe i lia skinte sola og mange var ute i friluft. Skiløypene både på Østkjølen og på Høstdalen ble flittig brukt, og en tur opp i høyden ble en opptur, rett og slett.

Onsdag morgen er det opp til vekkerklokke igjen, og rutiner og hverdagen skal ta oss for fullt. Ungene får en dag ekstra å ta seg inn på ettersom det er planleggingsdager i barnehager og på skolen. Men, for de aller, aller fleste av oss er det full fart etter noen dager med litt mer moderat tempo, mye god mat og kanskje litt annen døgnrytme enn normalt.

Jule- og nyttårshelga har denne gang forløpt uten særlig mye kulde, så sjansene for uteliv har vært rimelig gode. Med en hilsen fra skiløypene og dagens knallvær i fjellet, ønsker Alvdal midt i væla med dette alle våre lesere en god tur inn i hverdagene igjen!

Skitur04SOLA VARMER: Ei drøy uke er gått siden solsnu, og lyskulas vandring over himmelen gjør allerede en forskjell på dagslengden. Sølnklettan i bakgrunnen. Foto: Ole Sylte Heggset. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse