annonse
FriluftFISKELYKKE: Asgeir Spigseth var en av mange fiskere som prøvde lykke på Kvebergtjønna under et tilsvarende arrangement for to år siden. Nå er det påny klart for Fiskesommer i regi Alvdal JFF og Kvebergtjønna fiskarlag. Foto: Ingrid Eggset.

Kvebergtjønna er stedet for store og små fiskere kommende lørdag ettermiddag. Alvdal JFF lokker med gratis fiskestang til de yngste som melder seg inn i foreningen under arrangemente. Tilstelningen er et samarbeid med Kvebergtjønna fiskarlag.

Alvdal JFFog Kvebergtjønna fiskarlag arrangerer Fiskesommer på Kvebergstjønna lørdag. - Med bidrag fra sentralorganisasjonen Norges Jeger & Fiskerforbund, samt Nordic Outdoor, vil vi dele ut gratis fiskestenger til barn og ungdom som melder seg inn i foreningen denne kvelden, informerer Jan Berget i Alvdal JFF.

  - Vi veileder i tillegg barna til å lære seg det å bruke naturen, og i dette tilfellet med bruk av fiskestanga. Det blir også anledning til å bli med ut i båt å fiske. Alle som har redningsvester oppfordres til å disse med seg, sikkerheten er viktig, fastslår Berget.

  - Fra bålplassene serveres det ellers gratis pølse, saft og nykokt kaffe, så da ønsker vi alle velkommen til en trivelig aften på Kvebergstjønna, sier Jan Berget og styret i Alvdal JFF, samtidig som de lover premier til alle barn.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse