annonse
FriluftBÅTFISKE: Terje Samuelshaug, Linea Østmoløkken Samuelshaug, Maja Kaste Tharaldsteen og Jørn Tharaldsteen tok turen ut i båt. Foto: Goro Skarpsno

Lørdagens fiskesommer ved Kvebergstjønna ble ikke like bra besøkt som arrangørene i Alvdal JFF håpet på, men fiskelykke ble det likevel for de som tok turen. Om det var værmeldingen eller andre aktiviteter som gjorde at folket sviktet er usikkert, for det ble dessverre ikke den store sammenkomsten som Alvdal JFF hadde håpet på oppe ved Kvebergstjønna lørdag ettermiddag.

Lørdag arrangerte Alvdal JFF og Kvebergstjønna fiskarlag fiskesommer på Kvebergstjønna. Om værmeldingen skal ha skylden vites ikke, men det var i hvert fall et magert oppmøte i forhold til samme arrangement som har vært holdt årene før.

Fiskesommer er et samarbeid mellom Norges Jeger & Fiskeforbund og Nordic Outdoor. Det deles ut gratis fiskestenger til de som melder seg inn i foreningen denne kvelden, og det legges opp til at barna skal lære seg å bruke naturen gjennom veiledning. Det var også mulighet til å bli med ut i båt denne kvelden. Det var servering av både pølser, saft og kaffe og premier til alle som deltok.

De som tok turen hadde en hyggelig kveld, og jammen ble det også fisk på de to jentene som tok turen ut i båt. Linea Østmoløkken Samuelshaug dro i land to fine fisker av noe ulik størrelse, den største på 510 gram.

Jørgen Gulløien fra Molde var på besøk hos farfar Ole Jonny Gulløien. De hadde vært heldigere med fiskelykken tidligere i uka oppe på Kvebergstjønna.

- Det er nok mulig folk har blitt skremt av værmeldingen, sier Jan Berget i Alvdal JFF. Det hadde de for øvrig ingen grunn til, for etter ei tynn, lita regnskur ble det en riktig så fin sommerkveld oppe ved Kvebergstjønna.

- Selv om vi er litt skuffet over oppmøtet, kommer vi ikke til å gi oss med dette. Vi vil fortsette å arrangere slike kvelder, for det er viktig at barn og unge kommer seg ut og får prøve seg i naturen. Så får vi bare håpe det kommer flere neste gang, sier Jan Berget.

DSC 8577FIN FANGST: Linea Østmoløkken Samuelshaug med fangsten sin. Foto: Goro Skarpsno

DSC 8587FISKEPRAT: Per Audun Pedersen, Jan Berget, Ole Jonny Gulløien, Tommy Stormoen og Jørgen Gulløien. Foto: Goro Skarpsno

DSC 8597FISKELYKKE: Fiskelykke for Linea Østmoløkken Samuelshaug og Maja Kaste Tharaldsteen som tok turen ut i båt. Foto: Goro Skarpsno

DSC 8614TESTER FISKESTANGA FRA LAND: Maja Kaste Tharaldsteen prøvde fiskestanga fra land også. Foto: Goro Skarpsno

DSC 8658BÅLKOS Foto: Goro Skarpsno

DSC 8660SOMMERKVELD: Sommerkveld ved Kverbergstjønna. Foto: Goro Skarpsno

  • Ingen kommentarer funnet
annonse