annonse
Friluft EINUNNDALEN: Roar Kløvstad skjøt lørdag 24. august denne reinsbukken i Einunndalen. Foto: Privat.

Reinsjakta er godt i gang og de første jakttrofèene har allerede falt. Med det er et sikkert høsttegn i gang. Jakt på rådyrbukk startet allerede 10. august, og allerede er det meldt om flere fellinger rundt om i bygda. Vi har fått ferske jaktbilder fra Roar Kløvstad og Johan Ragnar Eggen. 

Jaktsesongen er så vidt skutt i gang, og i likhet med foregående år tar vi i Alvdal midt i væla gjerne mot bilder og historier knyttet til årets trofèer. Send inn et bilde og noen stikkord om din jakthistorie til e-posten: tips@alvdalmiv.no eller som sms til 2077 der du skriver kodeord AMIV fulgt av mellomrom og så tekst pluss bilde. MMS kan osgå sendes direkte til vår tipstelefon 488 65 040. til Ingen historie for liten, ingen histore for stor!

Vi legger ut innkomne bilder fortløpende gjennom hele høsten, men setter som betingelse at jakta er skjedd i Alvdalsterrenget, eventuelt at jegeren er alvdøl med jaktlykke utenfor kommunegrensa.

JaktSteigenUNG JEGER: Erik Steigen viser stolt fram dagens bytte. Foto: Privat.

Reinitrillebaara JREMJØLKEVOGN: Johan Ragnar Eggen skjøt søndag en simle og kalv ved Storbekktjønna i Alvdal vestfjell søndag. Dagens utbytte ble fraktet hjem med mjølkevogn i solnedgangen. Foto: Privat.

Jakt4FORNØYD JEGER: Vidar Edvin Kvalvik Steigener ivrig med børsa de kommende ukene, og har allerede vært ute i forbindelse med rådyrbukkjakta, som startet 10.august. Denne bukken falt i området Dokkan/Baugsberget sist lørdag kveld. Foto: Privat.

 Jakt6FEM TAGGER: Denne flotte 5-takkers rådyrbukken falt for skuddet til Tore Furuli, lørdag 17.august. Foto: Privat.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse