annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 NOK SNØ: Endelig nok snø til å bruke løypemaskin, melder Alvdal turforening – her fra Gammelsetra.  Foto: Johan  Ragnar Eggen.

– Endelig er det kommet mer snø, og det er den beste julegaven vi kunne få i år, sier leder Johan Ragnar Eggen i Alvdal turforening og lover gode skiløyper over hele bygda i jula.

Eggen forteller at lille julaften prepareres løypenettet både Åsan rundt på Plassen og  Hamndalen – Savalen-Strømmen med snøscooter. På Østkjølen  preppes det for første gang i vinter med løypemskin – hovedløypene fra Sjulhusvangen blir kjørt først.

Allmannstua sesongåpner andre juledag, og Eggen minner om at første dag jul starter den meget tradisjonsrike Romjulstrimmen opp – i år for 30. gang.  
  – 5. juledag er det igjen åpen på Allmannstua, og da er det også kanefart med hest på Plassen, forteller Eggen.
  Klippekort for  Romjulstrimmen er å finne på Turforeningens hjemmeside,  ved parkeringsplassene, trimkassene og på Shell.
  – Første juledag kjøres det ingen løyper, men utover i jula er mannskapene klare, fortsetter Eggen og minner om at det også 1. juledag er Onsdagstur, med start fra Taverna klokka 10.00.

Oppdatert informasjon gjennom hele jula på  Turforeningens Facebook-side og hjemmeside.
  – Vi ønsker alle en riktig  god julehøytid, hilser Johan Ragnar Eggen.

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse