annonse
FriluftISFISKEKONKURRANSE: Kommende lørdags isfiskekonkurranse i regi Savalen Fiskeforening blir neppe en like kald opplevelse som det stemning på dette bildet forteller om, men mildt vær kan lokke fram storfisken og da kan det vente solid premiering for de som stiller opp av store og små. Påmelding er ønsket innen onsdag denne uken, men det er også mulig med etteranmelding opplyser arrangøren. Foto: Savalen Fiskeforening. 

Kommende lørdag inviterer Savalen Fiskeforening med isfiskekonkurranse, og lokker med gedigne premier. Premien for største fisk i løpet av fiskekonkurransen er intet mindre enn en båt til odel og eie. Seniorfiskeren med størst fangst får så en weekend for to personer på Savalen Fjellhotell & Spa, mens den juniorfiskeren med størst fangst vinner flott sportsfiskeutstyr.

Savalen Fiskeforening inviterer kommende lørdag 1.mars til isfiskekonkurranse med solide premier i vente. Det varsles om at oppmøte er mulig fra kl. 11.30, mens selve fiskekonkurransen varer i tidsrommet 13.00-15.00, og oppveiing og premiering vil bli foretatt omgående etter konkurransens slutt.

Sekretariat og start blir ut fra setra til John Strømshoved i sørenden av Savalen, ved Gardvika. Følg merking langs veien fra bommene. Det brøytes opp parkeringsplasser, og arrangørene lover flere ferdigborede pilkehull, selv om det også er tillatt å ta med eget isbor. 

Forhåndsåmelding

Forhåndspåmelding er ønsket innen i morgen, onsdag 26 februar, via e-post til: post@savalen.net  Prisen er satt til kr 200,- i seniorklassa, mens juniorer er fiskerne under 18 år som da betaler kr 100,-. Mer informasjon om forhåndspåmeldingen finner du på fiskeforeningens nettsider - klikk her, men husk at påmeldingen merkes med navn og klasse, ved innbetaling til oppgitt kontonr.

De som ikke melder seg på til fristens utløp, kan melde seg på selve konkurransedagen i perioden kl. 12.00-12.45 i sekreteriatet ved Strømshoveds seter, men det tilkommer da en ekstra avgift på kr 50,- i tillegg til ordinær pris. Fiskekonkurransen blir avholdt på et begrenset område med utgangspunkt fra setra. 

Solid premiering og serveringslavvo

De påmeldte juniorene er alle garantert premiering, mens det vil bli 1/3-dels premiering i seniorklassen. Uansett, det er solide vinnersjanser om man lykkes med god fangst i tillegg. Største fisk uansett klasse kan nemlig kvittere ut en båt ved konkurransens slutt, mens det også er flotte premier for bli storfiskeren i hver klasse. I seniorklassen lokkes det med weekend på Savalen Fjellhotell  &Spa, mens juniorvinneren kan kvittere ut haspelsnelle og stang som hovedpremie. 

Ellers lokker Savalen Fiskeforening med salg av mat og drikke fra stor serveringslavvo, og det varsles også om mulighet for å kjøpe maggot fra fiskeforeningen for de som eventuelt ikke har ordnet seg med dette. - Ta med hele familien og møt opp oppfordrer Paal Møllerud Hauen i fiskeforeinga, samt Kristian Lund-Vang i Nord-Østerdal Utmarkstjenester.

Reglement

Fiskereglene er som følger:

* Ingen har tilgang til fiskeområdet før start.
* Det er ikke tillatt å fiske i merkede pilkehull (slik at ingen skal ha fordel av matede pilkehull)
* Alle fiskere skal ha det anviste startområdet som utgangspunkt før starten.
* De som ved startsignal forsøker å komme i forkant fra andre områder vil bli
stanset og må avfinne seg med å bli sendt helt rundt og tilbake via
startområdet før tilgang til fiskeområdet.
* Det er kun tillatt å bruke en pilkestikke med en opphenger.
* Levende eller medbragt fisk er forbudt å bruke som agn.
* Ekkolodd er ikke tillatt
* Fisk skal oppbevares i poser påført startnummer som arrangøren deler ut ved påmelding.
* Brudd på regler medfører diskvalifisering
* Damer og herrer deltar i samme klasse - klasse Senior
* Jenter og gutter deltar i samme klasse - klasse Junior
* Hver enkelt fisker sorterer ut fra sin antatt største fisk før veiing. Ekstra plastposer får du ved å kontakte vakter på isen.
* Husk at all fisk skal innregistreres for oversikt over totalt uttak av fisk fra Savalen.
* Startnummer innleveres ved fiskeslutt.
* Fiskeforeninga borer mange hull på forhånd, men det er også tillatt med eget borr

  • Ingen kommentarer funnet
annonse