annonse
FriluftPRØV TRUGER: Truger blir et stadig mer populært framkostmiddel, og inn mot påsken kan dette kanskje være noe å vurdere. Det mener i alle fall entusiastene bak Team Snowshoe Norway, som sammen med Savalen Arrangement og lokale entusiaster står bak trugekvelden i hele regionen kommende mandag. Her blir det muligheter til å teste ulike truger og få en innføring i "snøskoenes" særegenheter. Steimoegga er stedet for alle i Alvdal som vil prøve seg.

Den store trugekvelden er annonsert fra Savalen Arrangement, der de i samarbeid med aktører i hele regionen inviterer til prøvekveld kommende mandag, 17.mars. For oss alvdøler er det Steimoegga som er stedet, og Stein Halvorsen er den som drar seansen ved klubbhuset til Alvdal IL.

Stein Halvorsen ved Alvdal-Tynset Sport bekrefter at truger er stadig mer etterspurt, og han er selv blant de som benytter dette "skotøyet" jevnlig. - Det er en ufarlig, helt super aktivitet for alle, enten man vil trene eller bare ut på en flott tur i naturen, litt utenfor allfarvei, framholder han.

Kommende mandagskveld er Stein Halvorsen instruktør på trugekvelden som er lagt til Steimoegga idrettspark og der alle oppfrodres til å møte. - Ta gjerne med staver, og for den del truger, de som har, sier Halvorsen. Arrangementet er gratis å delta på, og bak kvelden står Team Snowshoe Norway, en gjeng trugeentusiaster med blant andre løperdronningen Ingrid Kristiansen i spissen. 

Den store trugekvelden er opprettet som et arrangement på Facebook, og er en opptakt mot at  Savalen senere i mars arrangerer NM-øvelser i trugeløp, helgen 29-30.mars.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse