annonse
Friluft30 POSTER: Det er satt ut 30 poster for de som vil teste seg på skiorientering på Østkjølen. Idrettslagets O-gruppe er ansvarlige, mens materiellet fås kjøp på Alvdal-Tynset Sport. Foto: Privat.

Orienteringsgruppas leder Johan Ragnar Eggen varsler om det er nå er mulig å bedrive skiorientering i området Østkjølen. Det er lagt ut 30 poster, hovedsaklig i nærheten av Sjulhusvangen og Nysetra, og materiell kan kjøpes ved Alvdal-Tynset Sport.

Alvdal  IL's orienteringsgruppe håper mange vil benytte seg av tilbudet med skiorientering på Østkjølen, som det nå er klargjort for. Det skal være lagt ut 30  poster på Østkjølen, i hovedsak i området nær Sjulhusvangen og Nysetra. 

  - Det er svært fint å gå på skaran etter mildværet, melder Johan Ragnar Eggen, og beretter at postene blir stående oppe til rett etter påske. - Kartet er litt grovt  men i farger, sier han, og oppfordrer publikum til å stikke innom Alvdal-Tynset  Sport på Steia, for å kjøpe nødvendig materiell.

- Vi ønsker  deg  god tur, og minner om at vi når sommersesongen kommer på ny er klare for både sykkel- og vanlig turorientering. Alle tiltakene er ideelle familieaktiviteter, avrunder turglade Eggen.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse