annonse
FriluftUTSIKT: I godt vær er utsikten formidabel innover Sølndalen der skiløypa er på sitt høyeste like ved passering Kjemsjøbekken. Foto: Alvdal Turforening.

De som ikke har lagt søndagsplanene enda, kan vurdere å ta turen til Follandsvangen i Sølndalen hvor det vil være åpent for servering. Noen vil kanskje kombinere det med isfisketur til Kjemsjøen, hvor Alvdal JFF som tidligere nevnt har familiedag, og med godt føre overalt i fjellet, er det mulig å ta dette som en flott rundtur.

Værmeldingene er det lite å klage over om dagen, og søndag meldes det sol og flotte temperaturer. Vi har tidligere skrevet om Alvdal JFF sin årlige familiedag med isfiske på Kjemsjøen, som en mulighet for å komme ut på tur med store og små. Alvdal Turforening har så, foruten overnattingstur til Breisjøseter denne helgen, også sørget for at turglade kan ta skiene fatt inn til Follandsvangen søndag, der det blir servering av både kaffe og kaker, samt anna godt. 

Om godværet og skiføret holder stand til påske gjenstår å se, men det kan være gode grunner uansett for å få med seg slike turanledninger nå i april. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse