annonse
Friluft

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 TIL SVERIGE: I august setter Alvdal Turforening kursen for Sarek nasjonalpark i den vestre delen av Jokkmokk kommune i Lappland i Sverige. Foto: Wikipedia

 

– Bli med og se hva svenskene har å by på av spennende natur – det er faktisk ikke så lite! Det er oppfordringen fra Alvdal Turforening, som i august inviterer til en flott fjelltur i svensk Lappland – til nasjonalparken Sarek – med urørt, vakker villmark og storslagen natur.

– Mange har vel hørt om Sarek, som vilt, utilgjengelig og utfordrende. Magisk og lokkende for villmarksentusiaster, med sin atmosfære av urørt natur, høye fjell, dype daler og et unikt dyreliv. Men likevel absolutt overkommelig å oppleve for entusiastiske turgåere, skriver Turforeningen i invitasjonen til turen, som arrangeres fra 10. – 16. august.
  – Det å oppleve Sarek krever tid; det er lang reise inn i fjellområdene, og man bruker en dag på å komme seg til fots inn i nasjonalparken. Og når man først er der bør man spandere noen dager for å se litt av de mer sentrale områdene også.

Alvdal Turforening har fortsatt noen plasser igjen til denne spennende 7-dagersturen, og det er mer detaljert informasjon å finne på Turforeningens hjemmeside.
  Også Johan Ragnar Eggen (generell info) - tlf.: 958 73 907 og Toril Grøtting (turspesifikke detaljer) -  tlf.: 906 89 653 kan gi mer informasjon.
  Påmeldingsfrist er 15. juli, men Turforeningen håper de som kan tenke seg å være med melder interesse innen 15. juni.

 

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse