annonse
FriluftFORNØYD TRIO: Sluttproduktet ble veldig bra, og vi har allerede fått flere positive tilbakemeldinger fra de mange fiskerne som besøker Alvdal i jakten på en storfangst hver eneste sommer. Nå er snart alle skjemaer på plass foran høstens jakt, og vi opplever de nye nettsidene som funksjonelle, både for oss selv og kundene, sier f.v. leder Ingar Moldstad, Maren Solvang Johnsen (med Sondre på fanget) og Geir Skillebæk i Alvdal grunneierlag. Foto: Ole Sylte Heggset.

Alvdal Grunneierlag har denne våren tatt konsekvensen av at friluftsfolket i stadig økende grad søker informasjon om utmarkstilbudet i Alvdal via nett. Nå fremstår nettsiden deres i ny drakt, og med økt brukervennlighet bør den kunne tilfredsstille alle som søker generell informasjon eller kjøp av et av grunneierlagets mange tilbud.

 - For vår egen del har vi nå fått ei nettside som er langt enklere å vedlikeholde med ny informasjon, og som slik sett gjør informasjonsarbeidet vårt mer effektivt. Hovedmålet med nettsideoppgraderingen var imidlertid å øke brukervennligheten ut mot de mange som hvert år bruker våre tilbud. Salg av jakt, fiske og overnattingstilbud er det primære for grunneierlagets utdvendte aktivitet, og styret merker økt etterspørsel på alle fronter.

  - Ja, vår erfaring er at flere nye kommer til hvert eneste år, mens vi har stor grad av gjenkjøp, spesielt på fiske i Glomma og øvrige vassdrag, sier grunneierlagets sekretær Geir Skillebæk. - I disse dager er han aktiv ute i forhold til fiskeoppsyn, foruten å følge utmarka tett i forhold til eventuelle rovdyrangrep mot husdyr. Nå om dagene koser jeg meg ute natterstid, og det har vært et eventyrlig godt vær der  både jeg min firbeinte kompis har fått med oss mange flotte soloppganger de siste dagene, sier han.

Innimellom skal han nå klargjøre de siste skjemaene ut på grunneierlagets nye nettside, slik at småviltjegere og andre kan finne og få fylt ut nødvendig søknad til høstens jaktturer. Fiskesesongen er så på sitt høyeste om dagen, selv om mange holder det gående utover i både august og september. - Ja, og både norske og utenlandske fiskere finner veien til Alvdal år etter år, og de gode fiskemulighetene for både sportsfiskere og barnefamilier langs både Glomma og i innsjøene våre, er populære hos mange. 

  - På nettsidene finnes det nå oversikt over de ulike jakt og fiskemulighetene, og vi tror også stadig flere benytter seg av overnattingstilbudet som enkelte av våre medlemmer selger via siden vår. Her er det godt mulig at vi har et potensiale for enda flere, og de som måtte ha et husvære ledig for utleie hele eller deler av året, må gjerne ta kontakt, sier styreleder Ingar Moldstad, samt styremedlem Maren Solvang Johnsen. 

Vil du bli bedre kjent med grunneierlagets tilbud - klikk på bildet nedenfor!

grunneierlaget design

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts